Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Informaţii din interior: Răzvan Lucescu, dorit de un club important! Numele românului a ajuns în atenţia conducătorilor

Stranieri Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20041341/1/razvan-lucescu-1.jpg

Răzvan Lucescu este liber de contract în acest moment, după ce a reziliat contractul cu Al Hilal. Însă, românul nu va sta prea mult pe bară, asta pentru că are deja primele propuneri, de la echipe importante. Una din ele vine tot din Golf, acolo unde a lăsat o impresie foarte bună. Potrivit lui Ciprian Panait, Lucescu junior este pe lista unei echipe foarte mari din zonă, alături de care poate câştiga din nou Liga Campionilor Asiei.

Panait nu a numit echipa respectivă, dar a punctat că Răzvan Lucescu se află pe lista oamenilor care fac propuneri şi, mai mult ca sigur, numele său va fi mult în atenţia celor care iau deciziile finale.

E în măsură să aleagă, eu ştiu un nume din zona Golfului care îl vrea pentru sezonul următor. Ştiu că este o discuţie preliminară în care cineva a prezentat meritele lui şi performanţele pe care le-a realizat la Al Hilal. O să fie propus, iar clubul despre care este vorba i se potriveşte foarte bine. E o echipă de mare tradiţie, unde antrenorii români au făcut performanţă. Poate să ia iar Liga Campionilor Asiei, cum a făcut cu Al Hilal”, a spus Ciprian Panait la Look Sport Live.

Iulian Miu a fost şi el invitat în cadrul emisiunii şi a punctat: ”Răzvan Lucescu a făcut nişte lucruri foarte bune la Al Hilal şi cred că va rămâne la un nivel foarte înalt. E un antrenor care a demonstrat şi poate să prindă un contract bun, altul”.

Plecat de la Al Hilal, clubul saudit căruia i-a adus Liga Campionilor Asiei, Răzvan Lucescu a decis să-şi ia o scurtă perioadă de pauză şi a plecat, împreună cu familia, într-o vacanţă exotică.

Aventura în Arabia Saudită s-a terminat brusc, după o serie de rezultate proaste, dar fiul lui Mircea Lucescu s-a ales cu două milioane de dolari drept despăgubiri pentru rezilierea contractului cu Al Hilal. În timp ce presa din Turcia insistă că Lucescu Jr. s-ar afla în fruntea listei de posibili înlocuitori ai lui Erol Bulut la Fenerbahce Istanbul, fostul selecţioner al României a simţit nevoia unei "deconectări" de la fotbal şi a plecat în Maldive:

"Momentan sunt în vacanţă, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniştit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine. Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta (n. red - revenirea în antrenorat). Nu ştiu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanţă. Asta e cel mai important", a declarat Lucescu, pentru Playsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele