Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău a salutat revenirea în Casa Liga 1 a Petrolului. Ce echipă vrea să promoveze alături de ”lupii galbeni”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20700556/1/pet.jpg

Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna a fost partida care i-a readus pe ”lupii galbeni” pe scena fotbalului din Casa Liga 1.

Meciul a fost unul spectaculos, în care ploieştenii au marcat două reuşite de senzaţie, prin Mario Bratu. Primul gol, marcat în repriza întâi, a fost cu un şut de la distanţă, în forţă, iar al doilea a venit din lovitură liberă.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat încântat de promovarea prahovenilor şi speră ca acestora să li se alăture Universitatea Cluj. ”Şepcile roşii” au meci decisiv cu Hermannstadt, marţi, de la ora 19:30, în direct pe Prima Sport 1.

 

”O echipă care are suporteri, stadion. Fotbalul românesc avea nevoie de o echipă ca Petrolul, o echipă de tradiţie, la fel cum Liga 1 are nevoie de un club ca Universitatea Cluj.

Sper ca mâne să vedem aceeaşi bucurie şi la Cluj, suporterii să vină alături de echipă”,
a spus Sabău, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele