Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău o sprijină pe Simona Halep în cel mai greu moment al carierei: "Rămâne un sportiv model!"

Tenis Publicat pe 22 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20895478/2/ioan.png
 
Ioan Ovidiu Sabău e alături de Simona Halep în scandalul de dopaj în care e implicată jucătoarea de tenis din Constanţa. Fostul mare mijlocaş al Generaţiei de Aur crede că situaţia creată, care poate duce până la o suspendare de patru ani, nu poate şterge lucrurile excepţionale realizate de Halep de-a lungul carierei.
 
"Pentru mine rămâne un sportiv model pentru tot ceea ce a reuşit să realizeze. Vorbim despre ultima perioadă, în care nu a câştigat prea multe turnee, dar în perioada în care a câştigat a făcut-o pe valoare, muncă şi sacrificii. Nu îmi schimb părerea despre ce a însemnat pentru sportul şi tenisul românesc, dar şi la nivel internaţional. Nu are cum să umbrească ce a făcut! Ea trebuie să lupte, să câştige acest meci, probabil că între timp se va clarifica. Dar acele rezultate obţinute înainte de această ştire...O consider o super, super sportivă! Eu nu cred că ea a făcut intenţionat un astfel de gest, la vârsta şi experienţa ei. Probabil a luat ceva, dar nu intenţionat. A câştigat prea mult, imaginea şi aşa mai departe. Nu e conştientă că rămâne ultima impresie? Eu cred că undeva s-a produs o greşeală!
 
Sunt mulţi care-şi dau cu părerea. Unii o atacă, alţii sunt echilibraţi şi rămân pe poziţie. Sigur, să nu anuleze un astfel de gest toate lucrurile bune pe care le-a făcut. Eu mă bucur că a câştigat trofeele fiind antrenată foarte bine, fără să fi luat substanţe care o ajută. Asta e foarte important, pentru că ele vor rămâne!", a spus Ioan Ovidiu Sabău, vineri seară, pentru Prima Sport.
 

Ilie Năstase, reacţie în scandalul în care e implicată Simona Halep

Ilie Năstase îndeamnă la calm, după izbucnirea scandalului de dopaj care o are în prim-plan pe Simona Halep (31 de ani, 9 WTA). Primul lider ATP din Era Open nu crede, sub nicio formă, că Simona ar fi luat intenţionat o substanţă interzisă şi nu se arată deloc şocat.
 
"Nasty" încearcă să dezamorseze valul de opinii iscate de anunţul făcut azi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului şi spune că nu e surprins. Însă vrea să vadă şi rezultatele următoarelor teste efectuate de Halep, necreditând ideea că fostul lider mondial ar fi apelat din proprie iniţiativă la o asemenea substanţă:
 
"Pe mine nu m-a şocat. Toată lumea e şocată? Poate nu e adevărat, poate a avut ceva de sănătate şi i-a dat un medicament. Vă rog să aşteptaţi! Dacă era o americancă despre care ştiu eu că s-a întâmplat, era altfel. Eu nu cred în aşa ceva! Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar, din ce am înţeles, trebuie să mai facă un test. Ea a avut multe accidentări, s-a operat la nas...Dacă medicamentul care i s-a prescris nu e pe listă, asta s-a întâmplat probabil. Are o echipă, un doctor, un maseur. Dacă un doctor nu s-a uitat la acel medicament şi l-a prescris, treaba asta s-a întâmplat de multe ori. Eu nu cred nimic! Sunaţi-o pe ea şi întrebaţi-o, de ce să îmi dau eu cu părerea? Eu nu sunt şocat! S-ar putea să fie un ghinion, să nu fi ştiu ce a luat. Noi ne dăm cu părerea imediat, o crucificăm şi gata. De ce nu aşteptăm? 
 
Pe timpul meu dacă te prindea că ai băut un păhărel sau de vin erai drogat. Nu ştiu altceva, nu era ca pe timpul nostru. Cine să vorbească cu Simona? Ce să-i spun eu Simonei? A dat declaraţia care e valabilă pentru toată lumea şi atât!", a spus Ilie Năstase, vineri seară, în exclusivitate pentru Prima Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele