Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo! "Le-am spus-o şi în faţă"

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21503556/1/rps6114.jpg

Dinamo a pierdut duelul cu CFR Cluj, scor 4-0, vineri seară.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Ionuţ Lupescu a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi a avut un mesaj tranşant pentru oficialii clubului din "Ştefan cel Mare". Fostul mare internaţional consideră că în conducerea "câinilor" ar trebui să se afle şi oameni cu experienţă în fotbal.

"E mult prea târziu să mai facă ceva. Eu cred că au jucători, mai au câteva luni şi trebuie să se salveze Dinamo, acesta este lucrul cel mai important. Nu ştiu dacă conducătorii şi-au făcut planurile, nu ştiu cum gândesc cei de acolo. Important este să le dea toată încrederea echipei şi lui Kopic.

A fost solicitat (n.r. Mircea Lucescu), cum şi pe mine m-au solicitat cei din conducere ca să trecem pe la băieţi, dar s-a dus dânsul şi cred că e suficient, multe lucruri nu poate să facă. Singurii care se pot ajuta sunt jucătorii şi antrenorul între ei.

Nu cred (n.r. că se va implic Lucescu la Dinamo). Eu cred că nea Mircea mai vrea să antreneze şi din vară îl vom vedea antrenând undeva pin Europa.

Nu ştiu care sunt planurile celor care sunt acum în conducere. Am spus-o mai demult, le-am spus-o şi în faţă, cred că au nevoie de oameni care să aibă expertiză fotbalistică.

Am avut o discuţie şi faţă în faţă cu domnul Nicolescu, meciul trecut, dar până la urmă ei sunt cei care decid. Şi antrenorul are nevoie de oameni care să vină din teren, să cunoască fenomenul mai bine decât oricare dintre acţionari", a spus Ionuţ Lupescu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele