Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

EXCLUSIV | Joao Miguel, "distrus" în direct de Galamaz şi Miriuţă: "Nu se poate, fraţilor, să văd asemenea fotbalist în Liga 1!"

FCSB Publicat pe 3 mai 2022
mail-share icon Email


George Galamaz şi Vasile Miriuţă, experţii Fotbal Show, nu l-au iertat pe Joao Miguel (28 de ani), fundaşul central al lui FC Argeş care a comis o nouă gafă imensă în meciul pierdut cu FCSB, 0-4 pe Arena Naţională. Niciunul dintre ceie doi fotbalişti nu-şi explică prezenţa lusitanului în Casa Liga 1.
"Aici (n. red - la faza penalty-ului) e foarte simplu. Aici o respingi repede cu latul în corner, nu trebuie să dai în rândul 45. E un jucător foarte slab! Dacă protejează mingea, e posibil să iasă afară, dar e mult mai simplu să o respingi în corner. E un jucător foarte slab şi eu nu înţeleg cum Dobrosavlevici nu joacă în locul lui, că e tot fundaş central. Eu nu înţeleg cum vin astfel de fotbalişti şi le iau locul românilor. Ridică mâinile, se predă şi gata!", a fost opinia dură exprimată de Galamaz.
 
 
Aceeaşi părere e împărtăşită şi de Vasile Miriuţă, care s-a enervat în direct în momentul în care a văzut cum se apără Miguel la faza penalty-ului din minutul şase:
 
"Eu n-am nimic cu băiatul ăsta. Dar nu se poate, băi fraţilor, să văd asemenea fotbalist în Liga 1 şi să joace meci de meci. Nu se poate să văd în Divizia A să văd un aşa fundaş central şi să joci în continuare cu el, nu că îl ţii pe tuşă. Putea să-i rupă piciorul. Ia uitaţi-vă la el! Îl ai pe Dobrosavlevici, care nu e niciodată fundaş dreapta (n. red - postul pe care a fost folosit la meciul cu FCSB), e fundaş central", a punctat antrenorul.
 
După o deviere a lui Coman, Miguel părea că are prim-planul în faţa lui Olaru şi că va degaja mingea pentru a înlătura pericolul de la poarta debutantului Micle. S-a mişcat însă foarte lent, i-a permis adversarului să ciupească mingea, apoi nu i-a mai rămas decât să-l lovească pe Olaru. Arbitrul Ionuţ Coza a văzut faultul, a fluierat lovitură de la 11 metri, iar golgheterul Florin Tănase a transformat, dar nu fără emoţii.
 
Autor al unei gafe mari pe finalul sezonului regular contra CFR-ului, Miguel a greşit decisiv şi în partida dintre CFR şi FC Argeş, câştigată de campioană cu 2-0 în Gruia. La 0-0, a oferit un assist perfect pentru Debeljuh, apoi misiunea trupei lui Dan Petrescu a devenit mult mai uşoară.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele