Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

EXCLUSIV | Jovan Markovic, lăudat pentru parcursul de graţie din ultima perioadă. Ioan Ovidiu Sabău: ”Contează ca lumea să fie alături de tine, dar trebuie ca şi tu să te prgăteşti”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20685640/2/mar.jpg

Jovan Markovic se află la cel mai bun sezon al carierei. Atacantul de 21 de ani a avut evoluţii foarte bune la Universitatea Craiova, iar echipa traversează o perioadă bună şi datorită prestaţiilor sale.

Ioan Ovidiu Sabău e încântat de modul în care se prezintă atacantul oltenilor, precizând că a reuşit să se dezvolte şi, poate, să înţeleagă că are nevoie să se pregătească la un nivel cât mai înalt, chiar dacă dispune de un talent evident.

În acest sezon, în 38 de meciuri, Markovic a marcat de 13 ori şi a şi oferit două pase decisive.

Craiova are trei jucători de atac importanţi, Ivan, Markovic şi Gustavo. Markovic e un atacant care a crescut mult, iar acesta e meritul lui, dar şi al staffului echipei. Contează mult ca lumea să fie alături de tine, dar trebuie ca şi tu să te prgăteşti bine.

Cred că şi-a schimbat puţin şi stilul de viaţă după ce s-a spus că are kilograme în plus. Poate şi-a dat seama de ce are nevoie pentru a fi la un nivel bun de Liga 1, pentru că e foarte talentat”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de Prima Sport 1.

Jovan Markovic a marcat şi cu FC Argeş

Universitatea Craiova a învins, luni, fără drept de apel, echipa FC Argeş, scor 4-0, în etapa a 6-a a play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. Golurile au fost marcate de Creţu 22', 62', Markovic 55' şi Ivan 70'.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 42, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri