Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Jucătorul criticat de Miriuţă după Farul - FC Botoşani 2-0: "Nu a jucat nimic, să fim serioşi!"

Emisiuni Publicat pe 3 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20624710/2/mv.png


Învinsă de Farul cu 2-0, FC Botoşani are nevoie de o victorie a celor de la FCSB în faţa lui FC Argeş pentru a se califica în play-off. La finalul evoluţiei modeste a moldovenilor în meciul de la Constanţa, Vasile Miriuţă (53 de ani) a scos în evidenţă jocul slab al lui Denis Haruţ (23 de ani), fotbalist împrumutat de botoşăneni de la FCSB.
 
Dacă pe plan ofensiv s-a mişcat cât de cât decent şi a avut chiar şansa de a marca, şutul său fiind respins cu greu de Aioani, Haruţ a arătat rău pe fază defensivă, pierzând de foarte multe ori duelurile directe cu Jefte Betancor:
 
"Haruţ nu a jucat nimic azi, să fim serioşi. L-a luat Jefte de două-trei ori în sprint şi Jefte nu e un jucător de sprint sau de reacţie. Are probleme pe faza de apărare tot timpul. Şi când juca în dreapta. E un jucător bun pe faza de atac, urcă bine, dar pe faza de apărare are carenţe. Normai că e supărat, acum stau cu degetele încrucişate să bată FCSB (n. red - un succes al celor de la FCSB în meciul cu FC Argeş o duce pe FC Botoşani în play-off", a spus Miriuţă, sincer, la Fotbal Show.
 
"Este foarte dureros, mai ales că nu ştiu dacă meritam să pierdem. Am avut ocazii mari, dacă le fructificam era altul scorul. Acum, asta este. Îi felicităm şi sperăm să ne jucăm şi noi şansa. Ne-a lipsit golul, am avut şi noi ocazii. Le ţinem pumnii celor de la FCSB, sperăm să câştige şi la final să fim şi noi acolo unde ne dorim. FCSB e o echipă bună, cu jucători importanţi. Aşteptăm să câştige, la final sper să ne bucurăm şi noi. Nu cred că un campionat se poate baza pe două-trei etape mai slabe, băieţii au demonstrat şi înainte să vin eu că joacă fotbal. Sper să fim în play-off!", a fost reacţia lui Haruţ.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele