Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB criticat de Sabău: "Indolenţă, delăsare. Se vede urât de pe margine!"

FCSB Publicat pe 21 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20784423/1/sabau.png


Învinsă de Saburtalo, 1-0, în prima manşă a turului al doilea preliminar din Conference League, FCSB i-a lăsat o impresie neplăcută lui Ioan Ovidiu Sabău. Fostul mare internaţional a analizat prestaţia vicecampioanei în Georgia şi a criticat modul în care Edjouma s-a comportat pe teren.
 
"O echipă de pe locul 5 din Georgia te domină fizic şi la capitolul valoare, tehnică. Te-a dominat clar! Poate că după acest joc înţeleg şi cei de la FCSB că trebuie să joci fundaş dreapta cu fundaş dreapta, fundaş stânga să fie un fundaş stânga, că ai nevoie de un atacant, de jucători care efectiv să ştie care este postul lor. Mi se pare o echipă mult mai slabă decât cea de anul trecut, mult mai modestă. Şi în campionat cred că se va vedea.
 
Nici cei doi fundaşi centrali nu vin cu un plus de valoare în momentul de faţă. Tănase a fost destul de modest, şters. A intrat Coman, dar a fost la fel. Nu văd o echipă motivată, jucători care să sufere când nu au realizări. Nu-i văd să comunice, să facă anumite gesturi, să arate că sunt preocupaţi.
 
La un moment dat, au fost dominaţi. Un jucător georgian a driblat trei sau patru jucători de la FCSB. Au fost nişte greşeli copilăreşti, nişte gafe incredibile. Pase greşite. Şi fizic... am văzut jucători care nu aleargă, cum era Edjouma. Se juca în spatele lui şi echipa fugea după minge, iar el era la pas. O indolenţă, o delăsare... se vede urât de pe margine", a spus "Moţul", în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele