Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

EXCLUSIV ǀ Jucătorul din SuperLigă pus peste Oct. Popescu: ”E mult mai bun! Se vede după cum vorbeşte la interviuri, fotbalul înseamnă muncă şi inteligenţă”

Farul Constanta Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21065956/1/ndqwyte1mmq1oddmzge0zwmzyjk3zwexmgnhmg-thumb.jpg

Gică Hagi a obişnuit să scoată în fiecare sezon jucători tineri care să impresioneze şi care să fie vânduţi, în mare procent, pe bani mulţi, iar formaţia de la malul mării să contureze astfel serios bugetul. Noul nume care atrage atenţia este Adrian Mazilu, despre care Lucian Goian, specialist Prima Sport, a declarat că în acest moment este peste Octavian Popescu, mijlocaşul FCSB-ului.

Modul în care evoluează, dar şi dezinvoltura pe care o arată la interviuri, l-au făcut pe Lucian Goian să afirme despre Adrian Mazilu că poate ajunge la un nivel foarte bun peste ceva timp şi Farul poate obţine pe el o sumă importantă, poate de ordinul milioanelor de euro.

În acest moment, Transfermarkt îl cotează pe Mazilu la 400.000 de euro, dar cu siguranţă constănţenii vor cere mult mai mult, pentru a acoperi o bună parte din bugetul anual, dacă vor decide, până la urmă, să îl vândă pe puşti.

Vârful are doar 17 ani, dar deja impresionează şi a marcat de cinci ori în acest sezon, în 12 partide.

În momentul de faţă, este mult mai bun decât Tavi Popescu. Tavi Popescu nu mai e jucătorul care era la început. Mazilu mi se pare un tip mult mai... se vede după cum vorbeşte la interviuri. Fotbalul e 25% - 30% talent, restul de muncă şi inteligenţă, clar!”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Lucian Goian, de părere că Adrian Mazilu trebuia convocat la naţională

Lucian Goian a ridicat o ipoteză interesantă recent, după ce Farul a trecut de Sepsi cu 2-1, pe baza convocărilor de la echipa naţională. Fostul fundaş de la Dinamo, acum specialist Prima Sport, a declarat că Edi Iordănescu trebuia să îl convoace pe Adrian Mazilu, în ciuda vârstei, de 17 ani.

În plus, Goian a declarat că Mazilu trebuia luat în calcul, pentru poziţia de atacant, chiar înaintea lui Florin Tănase, care evoluează în Emiratele Arabe Unite, la Al-Jazira. Modul în care a jucat tânărul Farului, sub comanda lui Gică Hagi, l-a făcut pe specialist să aibă o poziţie categorică şi să scoată în evidenţă faptul că, din punctul său de vedere, Edi Iordănescu a greşit că nu l-a convocat.

Probabil nu e în pericol de a fi luat de alte naţionale, aşa cum a fost cu Sali (n.r. – glumeşte şi râde)! Eu cred că merita la naţională, clar, plus că a jucat foarte bine în ultimele meciuri. A dat gol, a marcat, să nu fie cu supărare, nu vreau să supăr pe nimeni, dar l-aş fi luat în locul lui Tănase de 10 ori!

Plus că Florin Tănase a plecat într-un fotbal de unde nu veneau jucători la echipa naţională. Acum, din lipsă de atacanţi, aparentă lipsă... Mazilu e un băiat cu picioarele pe pământ, cu un bagaj bun de cunoştinţe.

Ai meci cu Andorra, eu, dacă eram selecţioner, îl luam şi îl băgam titular”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele