Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV ǀ Junior Moraes, blocat în Ucraina. ”Situaţia pentru mine este foarte complicată. Încercăm să găsim o cale să fugim din ţară”

Special Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20617021/1/morais.png

Atacarea Ucrainei de către Rusia a creat în ţara vecină o tragedie greu de deschis în cuvinte, iar fotbalul este afectat, dar acest aspect cade în plan secund. Sportivii au mari probleme în părăsirea ţării.

Junior Moraes (34 de ani) a impresionat în perioada în care a jucat în România, iar acum este legitimat la Şahtior Doneţk şi a reuşit să ia cetăţenia ucraineană, pentru care a bifat 11 selecţii şi un gol în echipa naţională.

Atacantul a dezvăluit într-o scurtă intervenţie pentru Look Sport cât de greu îi este să plece din Ucraina, mai ales că riscă să fie încorporat în armată, acolo unde conform legii marţiale sunt vizaţi bărbaţii între 18 şi 60 de ani.

”Situaţia pentru mine este foarte complicată. Încercăm să găsim o cale să fugim din ţară, să putem ieşi. Aşteptăm acum să se oprească focurile pentru 24 de ore, dacă va fi aşa sperăm să reuşim să plecă spre România sau Polonia”, a fost mesajul emoţionant transmis de fotbalist, în cadrul emisiunii Fotbal Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele