Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

EXCLUSIV ǀ ”L-aş fi luat în locul lui Tănase la naţională, de 10 ori”. Fotbalistul impresionează tot mai mult

Echipa nationala Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21065871/1/florin-tanase.jpg

Lucian Goian a ridicat o ipoteză interesantă recent, după ce Farul a trecut de Sepsi cu 2-1, pe baza convocărilor de la echipa naţională. Fostul fundaş de la Dinamo, acum specialist Prima Sport, a declarat că Edi Iordănescu trebuia să îl convoace pe Adrian Mazilu, în ciuda vârstei, de 17 ani.

În plus, Goian a declarat că Mazilu trebuia luat în calcul, pentru poziţia de atacant, chiar înaintea lui Florin Tănase, care evoluează în Emiratele Arabe Unite, la Al-Jazira. Modul în care a jucat tânărul Farului, sub comanda lui Gică Hagi, l-a făcut pe specialist să aibă o poziţie categorică şi să scoată în evidenţă faptul că, din punctul său de vedere, Edi Iordănescu a greşit că nu l-a convocat.

Probabil nu e în pericol de a fi luat de alte naţionale, aşa cum a fost cu Sali (n.r. – glumeşte şi râde)! Eu cred că merita la naţională, clar, plus că a jucat foarte bine în ultimele meciuri. A dat gol, a marcat, să nu fie cu supărare, nu vreau să supăr pe nimeni, dar l-aş fi luat în locul lui Tănase de 10 ori!

Plus că Florin Tănase a plecat într-un fotbal de unde nu veneau jucători la echipa naţională. Acum, din lipsă de atacanţi, aparentă lipsă... Mazilu e un băiat cu picioarele pe pământ, cu un bagaj bun de cunoştinţe.

Ai meci cu Andorra, eu, dacă eram selecţioner, îl luam şi îl băgam titular”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

În acest moment, Transfermarkt îl cotează pe Mazilu la 400.000 de euro, dar cu siguranţă constănţenii vor cere mult mai mult, pentru a acoperi o bună parte din bugetul anual, dacă vor decide, până la urmă, să îl vândă pe puşti.

Vârful are doar 17 ani, dar deja impresionează şi a marcat de cinci ori în acest sezon, în 12 partide.

Crystal Palace, interesată de Adrian Mazilu! Ofertă de 1.8 milioane de euro pentru Farul

Adrian Mazilu este unul dintre fotbaliştii momentului în SuperLiga României, motiv pentru care e dorit de anumite formaţii din afara ţării sau cel puţin există interes pentru el. Tânărul lansat de Gică Hagi poate ajunge chiar şi în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, la o echipă de tradiţie.

Deşi are doar 17 ani, Adrian Mazilu atrage atenţia şi a ajuns în calculele scouterilor din afara României, printre care şi Crystal Palace. Conform ProSport, gruparea din Anglia e dispusă să ofere de acum 1.8 milioane de euro, însă Gică Hagi nu ia în calcul vreo negociere mai devreme de finalul întrecerii din România, până în vară.

Iată ce spunea Gică Popescu despre Adrian Mazilu, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1:

” Mi-aş dori ca parcursul său să fie unul ascendent, să continue parcursul bun, are şi calităţi fizice incredibile, simţul porţii nemaipomenit! Are tot ce trebuie pentru a fi un mare atacant. Este profilul unui jucător de echipă mare, o echipă care atacă.

Are viteză, are fizic, are simţ al porţii, are ingredientele necesare pentru a deveni un jucător de top! Nu ştim cu cât îl vom vinde, dar dacă nu vom avea bani, asta va trebui să facem. Cum facem în fiecare an.

Dacă nu vom găsi alte surse de venit, atunci poate îl vom vinde dacă va fi cazul, pentru a ne acoperi deficitul de buget”.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt