Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV ǀ Ladislau Boloni, reacţie după remiza României din Finlanda. ”Nu cred că acolo este locul nostru”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868961/1/romania-franta-0-0-preliminariile-c-e-2012-6-09-2011.jpg

Reprezentativa României a remizat în deplasare, scor 1-1, cu selecţionata Finlandei, în penultima rundă a grupelor Ligii Naţiunilor. ”Tricolorii” ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei, cu un singur meci rămas de disputat.

Ladislau Boloni a fost o perioadă favorit să preia prima reprezentativă, dar negocierile cu cei de la FRF au picat. În prezent tehnician la Metz, acesta a făcut o analiză a situaţiei naţionalei şi a explicat că sunt şanse pentru evitare retrogradării.

”Ultimul loc în grupă nu este niciodată entuziasmat. Sunt şanse ca lucrurile dacă decurg bine şi de ce să nu decurgă, ca echipa naţionala să nu termine ultima. Pas înainte nu pot să facă, dar să sperăm că obţin o victorie, iar Finlanda nu face mai mult de egal în deplasare.

(n.r. dacă valorea României e de Liga C) Nu cred că acolo este locul nostru, dar evenimentele au făcut ca echipa naţională să ajungă în această situaţie. Prima dată s-a vorbit despre primul loc, apoi despre primele două locuri.

(n.r. despre faptul că nu i se impune un obiectiv lui Edi Iordănescu pentru Liga Naţiunilor) Este un subiect pe care nu doresc să îl comentez, ţine de FRF şi conducători, trebuie să acceptăm ce ei vor decide. Prea multe schimbări nu sunt bune şi nu vreau să intru în asemenea discuţii”
, a declarat Boloni, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri