Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

EXCLUSIV | Laszlo Balint a reacţionat după ce s-a scris că este în negocieri cu un club de tradiţie din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21445274/1/balint.jpg

Laszlo Balint este unul din antrenorii români importanţi care nu au un angajament în momentul de faţă. Tehnicianul s-a despărţit de UTA Arad, în aprilie, iar de atunci nu a mai activat la altă echipă.

Astăzi a apărut în presă informaţia că Balint ar fi în negocieri avansate cu Petrolul Ploieşti. Conform Digisport, Marian Copilu nu îl mai doreşte la echipă pe Florin Pîrvu, iar tratativele cu Balint ar fi început deja.

Laszlo Balint a oferit, în exclusivitate pentru Prima Sport, o primă reacţie pe marginea acestui subiect.

"Am să vă rog să îmi permiteţi să nu comentez informaţii pe surse. Eu nu am văzut nicăieri un anunţ oficial cum că Florin Pîrvu ar fi demis şi atunci ar fi total imoral să comentez o asemenea informaţie în condiţiile în care Petrolul este un club care are, în acest moment, antrenor sub contract." a fost reacţia lui Laszlo Balint.

Laszlo Balint, negocieri avansat cu un club important din Superligă şi o echipă din Conference League

În cadrul aceleaşi discuţii, Laszlo Balint a dezvăluit că a fost în tratative cu mai multe echipe în ultimele luni, inclusiv cu o formaţie care a fost angrenată în Conference League.

"Da, au fost discuţii în ultimele luni (n.r. negocieri cu o formaţii din Superligă). A fost chiar şi o ofertă concretă, în urmă cu trei luni, care nu s-a concretizat. Şi-au pus antrenor şi nu ar fi corect să spun cu ce club am fost în negocieri, dar este un club bine cotat din România.

Mă bucur că există interes, dar pe de altă parte şi eu îmi doresc să aleg cu mare atenţie. 

Au fost discuţii destul de avansate, la un moment dat, dar nu s-au concretizat (n.r. oferte din străinătate). Chiar ar fi fost o posibilitate destul de bună, la acel moment, pentru mine.

Era vorba de un club care a evoluat, în acest sezon, în Conference League. La acel moment s-au decis asupra unui alt antrenor, am fost pe listă, au fost discuţii, dar s-au decis asupra unui nou antrenor." a spus Laszlo Balint.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele