Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

EXCLUSIV | Laszlo Balint şi-a ales favorita dintre Manchester City şi Real Madrid. ”Tactici diferite în această seară”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21128121/1/real-city.jpg

Manchester City – Real Madrid, returul semifinalei din Liga Campionilor, e în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 22:00. În tur, pe terenul formaţiei din capitala Spaniei, rezultatul a fost egal, scor 1-1.

În cadrul studioului de Liga Campionilor, Laszlo Balint a declarat că şi-ar dori calificarea celor de la Real Madrid într-o nouă finală de, iar diferenţa va fi făcută de tactică aleasă de antrenori.

”Am pronosticat o finală Inter - Real. O să fie un meci interesant şi cel puţin din punct de vedere tactic va fi foarte interesant cum vor aborda cei doi antrenori. Este o miză importantă.

Sunt doi antrenori care îşi vor propune tactici diferite în această seară”,
a declarat Laszlo Balint, pentru Prima Sport.

Confruntarea din prima manşă a consemnat două goluri frumoase. A deschis scorul Vinicius, în minutul 36, cu un şut de la distanţă, iar Manchester City a egalat tot în urma unei execuţii din afara careului, în minutul 67, prin De Bruyne.

Adversarele din această seară s-au mai întâlnit în 2020 şi în 2022, în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, iar de fiecare dată a învins una dintre ele. Prima dată, în 2020, s-a impus Manchester City, iar ulterior madrilenii au trecut în runda următoare.

Înainte de retur, ambele echipe s-au impus în jocurile din campionat. Real Mdrid a trecut de Getafe, scor 1-0, iar Manchester City a învins fără probleme Everton, scor 3-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri