Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV ǀ Laszlo Dioszegi a dezvăluit ce salariu câştigă un jucător de la Sepsi OSK

Sepsi OSK Publicat de Emanoil Ursache pe 25 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20752980/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-voluntari-cupa-romaniei-19-05-2022.jpg

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a negat informaţiile din presă, conform cărora atacantul Mario Rondon (36 de ani), fost vârf al campioanei CFR Cluj, ar urma să primească de la formaţia covăsneană un salariu anual de 120.000 de euro (10.000 de euro/lună).

Dioszegi a afirmat că Mario Rondon a venit la Sepsi pe un salariu decent, mult mai mic decât cel vehiculat în Mass-media. Finanţatorul câştigătoarei Cupei României a explicat ulterior că salariile la trupa din Sfântu Gheorghe sunt cuprinse, în general, între 6.000 şi 8.000 de euro lunar.

”(n.r.- Mario Rondon) Chiar a venit la un salariu foarte decent. Eu am citit în ziar 120.000 de euro pe an. Nu este adevărat, mult mai puţin! Cinci minute au durat negocierile pentru că ştiam că nu putem să ratăm un jucător care vine cu inima şi vine la un salariu decent.

Mergem pe ideea unui salariu între 6 şi 8.000 de euro, şi foarte puţini sunt cei care au peste 8.000. Nici nu ştiu în momentul de faţă dacă are cineva peste 8.000. Eu cred că 8.000 este un salariu decent, în momentul de faţă, în România şi consider că cei care sunt cu salarii mai mari nu li se justifică diferenţa de salariu.

Am văzut şi că la unele echipe sunt salarii de 20.000 de euro, însă nu se vede diferenţa între 8.000 şi 20.000 chiar aşa de mult.”, i-a transmis Dioszegi Laszlo reporterului Prima Sport, Robert Popa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele