Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

EXCLUSIV | Laude pentru Adi Mutu, în ciuda eşecului cu FCSB: ”O partidă tactică excelentă”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20399709/1/u-craiova-1948-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-18-09-2021.jpg

FC U Craiova a făcut un meci bun cu FCSB, chiar dacă a cedat cu 0-1. Adrian Mutu a organizat exemplar echipa din punct de vedere defensiv, iar dacă nu ar fi fost penaty-ul dictat pentru FCSB, după o fază controversată, atunci oltenii ar fi putut lua un punct, cel puţin. Prezent fiind în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport +, Lucian Goian a lăudat echipa oltenilor.

Crede că Mutu a reuşit ceea ce reuşesc doar antrenorii cu mare experienţă, să formeze o barieră umană în faţa unei echipe contra căreia a pornit de la bun început cu şansa a doua. ”Este normal să aibă o anumită frustrare Mutu, pentru că FCSB nu a fost cu nimic peste echipa lui, poate că de acolo au pornit acuzele.

Penalty-ul s-a dat uşor, dar sunt alte persoane care pot să infirme sau să confirme acest lucru. Mutu a pregătit bine jocul, culoarele FCSB-ului au fost blocate bine. FC U a venit şi după rezultate negative, nu era cu moral prea bun.

Craiova a făcut o partidă tactică excelentă. Era un meci care se putea decide după o fază fixă, ceea ce s-a şi întâmplat”, a declarat Lucian Goian, în emisiunea Fotbal Look.

Adrian Mutu a criticat dur prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul cu FCSB, scor 0-1, el afirmând că a fost “o ruşine de arbitraj”.

”Tactic am stat foarte bine, am închis toate culoarele. În afara şutului lui Cordea din prima repriză FCSB nu a ajuns la poartă. Un penalti foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc şi eu.

A fost un arbitraj şmecheresc. Ne taie toate acţiunile de atac din faţă, noi n-avem voie să sărim la cap, să punem mâna pe adversar. Într-adevăr, când sunt faulturi să dea. Probabil deranjăm, jucăm un fotbal frumos, nu suntem ca o nou-promovată. Recunosc acest arbitraj şi nu am cuvinte de laudă, mi se pare ridicol ce fac.

Bine că n-a dat penalti după ce s-a terminat meciul. Jucătorii sunt dezamăgiţi pentru că şi ei îşi dau seama când arbitrul nu te lasă să-ţi scoţi capul şi să înaintezi, un arbitraj şmecheresc. Inclusiv al patrulea arbitru stătea lângă mine, se uita numai spre banca noastră, nu aveam vboie să spunem nimic.

O ruşine de arbitraj în seara asta. Nu spun că meritam să câştigăm, nici noi n-am avut ocazii. Dar nici ei n-au avut ocazii. Un rezultat de egalitate era echitabil. Sunt dezamăgit de arbitraj, nu de echipa mea”, a spus Mutu.

El a menţionat că nu se teme de o aventuală demitere: ”Nu mi-e frică şi sunt gata să înfrunt orice decizie o va lua conducerea”.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri