Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Leo Grozavu a analizat cel mai tare meci al serii din Champions League. ”Sunt două echipe pe val”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20664002/1/grozavu.png

Manchester City – Atletico Madrid, meciul tur al sferturilor de finală din Liga Campionilor se vede în această seară, pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro! Partida începe la ora 22:00 şi pare a fi una echilibrată.

Dincolo de numele celor două formaţii, duelul va fi şi unul al antrenorilor. Pep Guardiola trebuie să găsească formula ofensivă care să străpungă defensiva de fier ce l-a făcut renumit pe Diego Simeone.

În studioul Champions League, Leo Grozavu a prefaţat partida şi a subliniat forţa celor două combatante.

”Rămâne de văzut dacă va face faţa defensiva lui Atletico. Sunt două echipe pe val, au ultimele rezultate pozitive. Au o formă sportivă bună.

Sunt echipe diferite ca stil, abordare şi fotbal pe care îl practică. Mai mult ca sigur, după cum vedem echipa de start a celor de la City, avem o formulă croită pe atac. Dincolo ştim cu toţii că Simeone e un antrenor pragmatic, care ştie bine lecţia organizării defensive. Nu a venit doar să se apere, va ieşi la contraatac.

Pentru Atletico va fi un meci din acela în care vor fi motivaţi 100%”,
a spus Grozavu, pentru Look Sport+

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele