Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Leo Grozavu, critic cu Bogdan Rusu: "Cu tot respectul pentru el, dar asta e realitatea"

FCSB Publicat pe 17 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20861725/1/bgdr.jpg


Bogdan Rusu (32 de ani) nu a reuşit să se impună la FCSB după transferul surprinzător de la CS Mioveni, iar Leo Grozavu, expert Prima Sport, consideră că echipa roş-albastră a făcut o greşeală în momentul în care l-a transferat pe atacant, argumentând că acesta nu are capacitatea de a face faţă presiunii la care a fost supus odată cu venirea la Bucureşti.
 
Fostul antrenor de la Sepsi OSK e de părere că lupta pe două fronturi, SuperLigă şi Conference League, trebuie dusă cu fotbalişti care vin de la echipe cu pretenţii, nu cu jucători care, înainte de transferul la FCSB, se luptau pentru evitarea retrogradării. E şi cazul lui Bogdan Rusu, despre care Leo Grozavu crede că nu ştie cum să gestioneze presiunea creată în jurul unui club precum cel patronat de Gigi Becali:
 
"La pretenţiile unui club ca FCSB, când transferi de la o echipă care se bate la retrogradare, nu ai ce aşteptări să ai. Cu tot respectul pentru Rusu, tu, club care vrei să te baţi la campionat, nu poţi lua un jucător de la o echipă de la retrogradare. Nici acolo nu poţi spune că a avut mari rezultate. Şi cu vârsta pe care o are. La 30 şi ceva de ani să transferi un jucător de la Mioveni...Poate că el dă maximum, dacă joacă bine se spune că e cel mai reuşit, dacă joacă prost se spune că e cel mai slab. Îmi pare rău să vorbesc despre el, dar asta e realitatea. Un jucător care nu ştie ce înseamnă presiunea e greu să joace", a declarat Grozavu, vineri seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Bogdan Rusu, spre CS Mioveni!?

Patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat după remiza albă cu Anderlecht, din etapa a 2-a a fazei grupelor din Conference League, că va renunţa la atacantul Bogdan Rusu (32 de ani) şi la mijlocaşul Marco Dulca (23 de ani), fotbalişti aduşi la FCSB în perioada de mercato recent încheiată.
 
Becali este dispus să le achite celor doi jucători o sumă consistentă şi să îi lase să se întoarcă gratis la CS Mioveni, respectiv Chindia Târgovişte, în condiţiile în care aceştia nu mai au drept de joc la alte echipe.
 
"De aia am odihnit jucătorii, dacă aveam alt atacant, Olaru i-a dat de exemplu lui Rusu, care dormea. El săracul, speriat, ce vrei de la Rusu..l-am luat că nu aveam atacant.
 
Le dăm şi banii ălora mici şi le mulţumim, tot ce a fost la calificare, tot ce a fost luat şi a fost în teren la calificare, le mulţumim, doar că la FCSB ce nu face faţă, pleacă înapoi. Dacă vor să îi ia, îi dau cu drag, pe Rusu şi Dulca, ce am dat bani, le dau înapoi. Nu e supărare, le mulţumesc băieţilor, nu ai ce să faci!", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena. 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele