Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

EXCLUSIV | Lucian Goian a pus lupa pe un antrenor din Casa Liga 1: ”Jucătorii citesc presa, nu poţi să spui ceva urât de ei. E ca şi cum te speli pe mâini cu reacţia asta”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 10 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20501706/1/lucian-goian.png

Lucian Goian a fost deranjat de remarca lui Eugen Trică de la finalul partidei pierdute de FC U Craiova cu Academica Clinceni, scor 1-2. Fostul fundaş, actual analist Look Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Look că reacţia antrenorului, care a criticat evoluţia jucătorilor, nu e cea mai indicată în astfel de cazuri.

Vestiarul formaţiei din Bănie riscă să se rupă, iar fotbaliştii să nu mai aibă încredere în Eugen Trică. Goian consideră că, în astfel de momente, stafful şi jucătorii trebuie să îşi asume împreună eşecurile.

Închizi uşa şi poţi să le spui ce ai de spus jucătorilor. Cred că Eugen Trică greşeşte, pentru că el e antrenor. El şi jucătorii mai au meciuri. Stau faţă în faţă şi se uită unul în ochii altuia în vestiar. Jucătorii citesc presa, nu poţi să spui ceva urât de jucători, trebuie să spui că toţi răspund de situaţie, chiar şi tu. Dacă declari asta, renunţi la luptă? E ca şi cum te speli pe mâini cu reacţia asta.

Din punctul meu de vedere greşeşte. Cred că trebuie să salvezi cât poţi, pentru că e un moment foarte greu pentru echipă”, a declarat Lucian Goian în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport+.

 Eugen Trică a declarat, vineri, după meciul cu Academica Clinceni, scor 1-2, că situaţia devine din ce în ce mai complicată pentru gruparea craioveană şi că nu îi vine să creadă ce se întâmplă.

"Situaţia devine din ce în ce mai complicată, se agravează cu fiecare meci. Nu câştigăm şi nu înţeleg un lucru: am marcat primii, mă gândeam că au încredere jucătorii şi că încep să joace fotbal, apoi a venit o greşeală în lanţ. Le-am spus mereu că, dacă adversarii vin în pressing, să dea minge lungă.

Şi Guardiola la cerea celor de la Barcelona să joace minge lungă în situaţia asta. Dar aceleaşi lucruri le spun şi nu se leagă de ei. Şi meciul trecut la fel l-am pierdut, pe greşeli personale. Nu învăţăm din greşeli şi uitaţi-vă că toată lumea e supărată că suntem în situaţia asta. În momentul de faţă, atât pot jucătorii.

Eu nu am ce să le zic, a vorbit şi patronul în vestiar, Adiţă, care e supărat şi el, a avut o discuţie cu ei în vestiar. Nu ne vine să credem ce se întâmplă. Trebuie să avem o discuţie mai aprofundată cu ei de mâine încolo şi să vedem ce este de făcut”, a spus Eugen Trică.

FC U Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care a condus cu 1-0.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri