Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

EXCLUSIV | Lucian Goian propune un fotbalist echipelor de top din SuperLigă: "E pregătit să facă pasul"

FC Argeș Publicat pe 14 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20920010/1/lucian-goian.png


Lucian Goian crede că Arnold Garita, atacantul în vârstă de 27 de ani al celor de la FC Argeş, e pregătit să facă pasul spre una dintre echipele de top din SuperLigă.
 
Vârful argeşenilor, aflat în atenţia lui Gigi Becali, a marcat în remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, al şaselea gol al sezonului, iar calităţile sale sunt din ce în ce mai apreciate. Masiv, dar cu o viteză peste medie şi o forţă pe măsură, Garita s-a impus rapid în SuperLigă şi a atras atenţia, iar Lucian Goian e de părere că pasul logic ar fi transferul la o echipă de top:
 
"Sunt jucători care nu pot face faţă presiunii. La FC Argeş sau Mioveni nu e presiunea de a lupta pentru primele locuri. La CFR, Rapid, FCSB presiunea e mai mare şi acolo nu are nimeni răbdare cu tine şi nu joacă toată echipa pentru tine. El era puţin deranjat că echipa joacă defensiv, el, fiind atacant, are nevoie de un joc ofensiv. Chiar şi aşa, reuşeşte să iasă în evidenţă pentru că are calităţi. Are viteză şi execuţie. Cred că şi-a făcut treaba la FC Argeş, cred că e pregătit să facă pasul la o echipă din primele trei-patru. Are nevoie de puţină şansă. Are vârstă bună, 27 de ani, dacă se antrenează bine şi marchează la momentul potrivit poate fi un atacant important", a spus Goian, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 2.
 
"Cred că îl avantajează şi Croitoru, care a jucat ofensiv pe la echipele pe la care a fost. Cred că îi vor da drumul doar pentru o ofertă foarte mare din Liga 1", a completat şi Eric de Oliveira.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele