adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

EXCLUSIV | Managerul general de la Sepsi, membru Elite în Programul DDB. Şfaiţer: "Trebuia o mână forte la Dinamo, să ţină grupul"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20140396/2/sfaiter-sepsi.jpg

Dinamo este penultima în Liga 1, fără victorie din 31 ianuarie. Sunt 13 meciuri la rând cu egal sau eşec pentru ‘roş-albi’, care riscă să retrogradeze în premieră. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, managerul general de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Cornel Şfaiţer, a declarat că este membru Elite în Programul DDB. Şfaiţer consideră că marea problemă de la Dinamo este lipsa unui management potrivit.

Este cel mai slab sezon din istorie pentru Dinamo, care a ajuns la 19 înfrângeri în campionat, o situaţie fără precedent.

După eşecul dur de la Mediaş, scor 1-4, antrenorul ceh Dusan Uhrin a recunoscut că n-a reuşit să ajute echipa până acum, după ce a preluat funcţia pe 14 aprilie.

"Am o urmă de regret pentru situaţia în care este. Acum patru sezoane, când era Cosmin Contra, Dinamo a fost aproape de câştigarea campionatului, în era Negoiţă. Acum, tot respectul pentru ce au făcut cei din DDB, am şi eu card Elite. Când am posibilitatea, iau şi bilete virtuale. S-a greşit mult în vară, n-am avut încredere în proiectul cu spaniolii. Văzând conferinţa de presă, l-am văzut debusolat pe Cosmin Contra. Din momentul ăla n-am crezut.

Dacă veneam la Dinamo, eram implicat, devotat. Probabil încercam să mă înconjor de oameni pricepuţi şi să facem lucruri îndrăzneţe. A fost decizia mea, am avut discuţii cu Ionuţ Negoiţă, Cunoştea foarte bine că sunt un dinamovist convins. Aş fi venit fără să iau nimic de la Dinamo, doar din pasiune. Sincer, îmi pare rău pentru situaţia de la Dinamo.

Sunt câţiva jucători buni, dar în iarnă trebuia numit un staff administrativ: un preşedinte, un director sportiv. Trebuie să fie un Consiliu de Administraţie cu un reprezentant din DDB. Lucrurile se puteau aşeza, s-a plătit licenţierea, au dat banii jucătorilor, s-au implicat băieţii de la DDB. Mai trebuia o mână forte, să ţină grupul, să fie o voce în vestiar. Trebuia un antrenor care să aibă continuitate, să ai încredere în el, un antrenor care cunoaşte spiritul lui Dinamo. Nu ştiu dacă prindea play-off-ul, dar putea să fie fără emoţii acum", a spus Cornel Şfaiţer, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20140396/1/clasament-play-out.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele