Ultima oră
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”

EXCLUSIV | Marco Tempestini, un pilot ce şi-a început cariera cu multe dificultăţi. ”Credea că va fi o pasiune trecătoare, consumatoare de bani”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20680826/1/tempestini.png

Marco Tempestini (59 de ani) este un nume de referinţă în istoria motorsportului românesc. Italian la origini, acesta s-a stabilit la Cluj-Napoca şi ajută numeroşi piloţi să îşi depăşească limitele.

În spatele calităţilor manageriale, Tempestini are în spate o carieră de pilot impresionantă, cu peste 250 de competiţii la care a participat, fiind dublu câştigător al Cupei Europei de Est, campion al Italiei, vicecampion al României şi participant în Dakar, cel mai dur rally-raid din lume.

La emisiunea ”Meciul vieţii”, Tempestini a dezvăluit de unde pasiunea sa pentru maşinile de cursă şi cum tatăl său a încercat să îl călăuzească pe alt drum.

”Tata nu m-a ajutat foarte mult în pasiunea, dar când aveam 13-14 ani m-a adus la raliuri lângă. Aveam câteva probe din nişte raliuri faimoase. Pe vremuri se făceau foarte multe raliuri de noapte, erau peste 200 de maşini. Maşina care m-a impresionat cel mai mult a fost una de Grupa 2, deşi erau Porsche şi Lancia.

Nu avea încredere din punct de vedere al siguranţei. Credea că va fi o pasiune trecătoare, consumatoare de bani. Cu el am avut o relaţie mai dificilă, dar ne iubim foarte mult. El voia să fiu stomatolog, dar eu nu am vrut. Am făcut studii economice, apoi m-am ocupat cu parinţii de haine, fashion şi tricotaj, apoi în România am deschis noi orizonturi, iar în afară de automobilism mă ocup şi cu reciclare”
, a dezvăluit Tempestini, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele