Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Marele minus a lui AC Milan în confruntarea din semifinalele Champions League cu Inter! ”Zic eu că va conta enorm”

Champions League Publicat pe 10 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21120832/1/profimedia-0774410546.jpg

Partida dintre AC Milan şi Inter Milano din semifinalele Champions League va avea loc miercuri, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 1.

  • De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online, pe platforma PrimaPlay.ro.

Adrian Cristea a vorbit despre absenţa lui Rafael Leao din echipa ”rossonerilor”, acesta fiind anunţat incert înaintea meciului cu Inter, după ce a suferit o accidentare în partida cu Lazio, din runda trecută de Serie A. ”Prinţul” e de părere că portughezul era cel mai bun jucător din echipa lui AC Milan, iar absenţa lui se va simţi. 

”AC Milan va avea un mare minus în seara acesta, le lipseşte Rafael Leao care era jucătorul cel mai important, cel mai în formă. El era jucătorul care punea în pericol cel mai des poarta adversă, ştim foarte bine golul dat la Napoli, acea acţiune individuală. Zic eu că va conta enorm acestă absenţă!”, a spus Adrian Cristea, în exclusivitate la Prima Sport.

Rafael Leao a semnat chiar înaintea meciului de Champions League cu Inter

Rafael Leao şi-a prelungit contractul cu AC Milan înaintea meciului din semifinalele Champions League cu Inter. Portughezului urma să îi expire înţelegerea cu milanezii în vara lui 2024.

Jucătorul de 23 de ani a semnat un contract până în 2028 cu formaţia antrenată de Stefano Pioli, informează Gazzetta dello Sport. Astfel, AC Milan şi-a asigurat serviciile lui Leao pentru încă 5 ani şi i-au crescut salariul semnificativ. Portughezul va încasa 7 milioane de euro anual plus două milioane bonusuri de performanţă, faţă de 1,5 milioane de euro, cât lua înainte.

Noul contract semnat de starul formaţiei italiene nu include şi o clauză de reziliere, faţă de precedentul unde clauza era de 150 de milioane de euro. Acestă schimbare dă semne că AC Milan nu e dispusă să-şi piardă unul dintre oamenii de bază, nici măcar pentru o sumă astronomică precum cea menţionată mai sus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri