Ultima oră
Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj! "Ai meciuri grele cu el" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj! "Ai meciuri grele cu el" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Neil Lenon a tras concluziile primului său derby în Superliga. ”Nu cred că am fost norocoşi” VIDEO | Neil Lenon a tras concluziile primului său derby în Superliga. ”Nu cred că am fost norocoşi”
VIDEO | ”Puncte mari pierdute”. Dan Petrescu, reacţie fermă după ce a fost egalat la ultima fază VIDEO | ”Puncte mari pierdute”. Dan Petrescu, reacţie fermă după ce a fost egalat la ultima fază
VIDEO | Motivul pentru care Daniel Bîrligea şi-a cerut scuze. ”Mi-am pus mâinile la urechi, semn că nu mă deranjează” VIDEO | Motivul pentru care Daniel Bîrligea şi-a cerut scuze. ”Mi-am pus mâinile la urechi, semn că nu mă deranjează”
VIDEO | Rrahmani s-a accidentat! Kosovarul a izbucnit în lacrimi VIDEO | Rrahmani s-a accidentat! Kosovarul a izbucnit în lacrimi
VIDEO | Rapid - CFR Cluj 2-2. Hasani salvează remiza la ultima fază! VIDEO | Rapid - CFR Cluj 2-2. Hasani salvează remiza la ultima fază!

EXCLUSIV | Mario Camora a primit cetăţenia română! Fundaşul e eligibil pentru echipa naţională: ”Pentru mine e o mândrie, o fericire enormă”

CFR Cluj Publicat pe 24 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19460438/1/rps7879.jpg

Mario Camora, căpitanul CFR-ului, este începâd de azi cetăţean român. Anunţul a fost făcut în emisiunea Fotbal Look, de la Look Sport. Fundaşul născut la Samora Correia (Portugalia) este acum apt să joace pentru naţionala României. Totul a fost posibil datorită unui proiect de hotărâre ce a fost adoptat într-o şedinţă a Guvernului Orban.

”Am aflat că s-a aprobat cetăţenia. Aştept să fiu chemat să fac jurământul. Pentru mine, în primul rând, a contat foarte mult această decizie. Eu o să rămân în România toată viaţa, în Cluj. O să fie o mândrie enormă dacă o să fiu chemat la naţională. Eu am vrut de mult timp, dar nu depindea numai de mine. A început deja al 10-lea sezon aici, am jucat mult timp aici, mi-am făcut familie şi a fost un motiv pentru care nu am mai vrut să plec de la CFR. Sunt foarte fericit.

Nu am vorbit cu Mirel Rădoi. Tot ce am citit în ziare, atât ştiu despre el. Nu am vorbit cu el, dar a zis că o să fiu în vizorul lui, aşa cum e orice jucător român. Depinde de el dacă voi fi la echipa naţională a României. Pentru mine ar fi o mândrie, o fericire enormă”, a declarat Mario Camora într-o intervenţie în emisiunea Fobal Look

Astfel, visul lui Camora se îndeplineşte, pentru că el a declarat în mai multe rânduri că vrea să joace pentru naţionala tării noastre. Acum, toate demersurile legale au fost efectuate şi îndeplinite şi mai lipseşte doar convocarea selecţionerului Mirel Rădoi.

Se acordă cetăţenia română domnului Malico Paulino Mário Jorge, cetăţean portughez, fiul lui Anibal şi Dias Leal Malico, născut la data de 10 noiembrie 1986 în localitatea Samora Correia, Benavente, Santarem, Portugalia, având domiciliul actual în... . Malico Paulino Mário Jorge este un sportiv de înaltă performanţă, necesar întăririi lotului naţional de fotbal, în vederea participării la competiţiile sportive nternaţionale şi obţinerii unor rezultate sportive remarcabile, la data de 27.02.2020.

Faţă de cele prezentate, şi precizând faptul că domnul Malico Paulino Mário Jorge, prin evoluţia sa şi prin valoarea sportivă excepţională, este în atenţia Federaţiei Române de Fotbal pentru participarea la competiţii internaţionale, campionate continentale, Campionate Mondiale, turnee internaţionale, supunem aprobării Guvernului, proiectul de hotărâre privind acordarea cetăţeniei române domnului „Malico Paulino Mário Jorge”.

 Prezentul proiect de Hotărâre de Guvern nu prezintă impact în ceea ce priveşte aspectele avute în vedere de Hotărârea de Guvern nr.1361/2006 privind conţinutul instrumentului de prezentare şi motivare a proiectelor de acte normative supuse aprobării Guvernului, nota de fundamentare fiind elaborată în baza articolului 2 alin.(2) din aceasta”, se spune în nota de fundamentare.

Mario Camora evoluează în România de nouă ani, din iulie 2011. La momentul respectiv, el semna cu CFR Cluj, după transferul de la Naval. A jucat în 337 de meciuri, a marcat 9 goluri şi a oferit 29 de pase decisive. În aproape un deceniu la CFR, a cucerit patru campionate, o Cupă a României şi o Supercupă a României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele