Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Marius Şumudică, atenţionat de Ionuţ Rada: ”Trebuie să aibă o atitudine de respect faţă de Rapid”

Rapid Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21210679/1/marius-sumudica-12.jpg

Marius Şumudică a oferit declaraţii care au tensionat, cumva, atmosfera din vestiarul Rapidului şi nu numai. A avut anumite reacţii la adresa conducerii, la adresa antrenorului Adrian Mutu, pe care Ionuţ Rada le consideră inadecvate în contextul presiunii oricum prezente în Giuleşti.

Rada, specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că Marius Şumudică trebuie să aibă mai multă grijă la ce declară, pentru că afirmaţiile cu impact îi fac pe suporteri să aibă poziţii radicale. Oricum, se pare că fanii au un cuvânt important de spus şi că oficialii şi conducătorii Rapidului ţin cont de anumite păreri pe care aceştia le pot avea în funcţie de strategia clubului.

Rada e sigur că la Rapid, dacă se vrea performanţă, trebuie să fie linişte, iar conducerea şi stafful tehnic să fie lăsaţi să lucreze.

La Rapid mi-aş dori să nu mai fie alimentată galeria, pentru că ies oameni care vor să ajungă acolo şi aprind lucrurile prin declaraţiile pe care le fac. Mă refer chiar la Şumudică, a avut atacuri subtile la conducere, dar şi la antrenor. El, ca antrenor, trebuie să aibă o atitudine de respect faţă de Rapid”, a declarat Ionuţ Rada în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show

Ionuţ Rada avertizează Rapid: ”Să aibă mare grijă la transferuri. De aceea nu reuşesc jucătorii acolo”

Echipele cu pretenţii din SuperLiga României pregătesc campanii importante pe piaţa transferurilor, motiv pentru care deja se fac strategiile de achiziţii. Una dintre formaţiile care îşi doresc mai mult este Rapid, care în acest sezon voia ceva în plus pe lângă calificarea în play-off, poate câştigarea unui trofeu sau prinderea cupelor europene.

Există informaţii conform cărora Rapid va investi în jur de 3.5 milioane de euro în achiziţiile din vară, dar Ionuţ Rada a atras atenţia. Specialistul Prima Sport a declarat în emisiunea Fotbal Show că giuleştenii trebuie să fie foarte atenţi pe cine aduc, pentru că în vară au greşit, cumva, strategia de transferuri.

Presiunea la Rapid e diferită, iar fostul fundaş a şi oferit câteva exemple de jucători care au dat greş şi nu au reuşit să se impună în Giuleşti.

Nu ştii dacă anumiţi jucători pot juca la Rapid, e presiune în Giuleşti. Una e să joci la Farul, alta e să joci la Rapid. Rapid a mai adus jucători precum Costache, Ciobanu, iar în Giuleşti nu au avut evoluţii bune. Trebuie să fie atenţi cei din conducere şi staff, nici Ioniţă nu a reuşit. A început bine, ne aşteptam să preia responsabilitatea în meciuri, dar la interviuri părea apăsat de presiune.

Atunci, trebuie să ia decizii analizate Rapid, conducerea şi stafful tehnic. Să nu se repete greşelile din campania din vara trecută. Anul ăsta nu au luat trofeu, presiunea va fi mai mare sezonul care vine. Deja e presiune şi mai mare”, a spus Ionuţ Rada în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele