Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

EXCLUSIV | Mihai Teja a explicat cum poate să gestioneze un antrenor relaţia cu Gigi Becali. "E important să ştie tot ce gândeşti"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20219622/1/teja.jpg

Dinu Todoran (42 de ani) este numele noului antrenor al FCSB, care are ca obiectiv câştigarea titlului. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Mihai Teja a declarat că Todoran trebuie să comunice constant cu Gigi Becali, pentru a-l convinge să pună în aplicare planul său.

Dinu Todoran şi-a început cariera de antrenor la FC Voluntari, ca secund, în 2016, după ce s-a retras ca fotbalist de la echipa ilfoveană. A fost şi antrenor principal la FC Voluntari şi a bifat 9 meciuri la nivelul Ligii 1.

În 2020, Todoran a fost antrenor secund la echipa naţională U19 a României. În sezonul 2020-2021, Dinu Todoran a fost antrenor în Liga 2, la CSM Slatina.

Mihai Teja (42 de ani) a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2018-2019.

"Nu e uşor să lucrezi la FCSB, gestionezi un vestiar plin cu jucători de mare calitate şi pe care patronul vrea să-i vândă. Este şi o afacere cu această echipă, dar cel mai important este să comunici cu patronul. Patronul înţelege anumite lucruri, e foarte important să ai deschidere, dar totul să se facă înainte de un anumit meci sau de o anumită decizie. E important să ştie tot ce gândeşti, eu am avut discuţii cu Gigi Becali şi de foarte multe ori îmi spunea <Mihai, faci cum vrei, tu eşti antrenorul, tu ai făcut şcoală>. Sunt anumite momente în care are ideile dânsului, dar întotdeauna în relaţia cu mine şi-a expus ideile înainte de a lua decizii. Am convenit, fără să intrăm într-o dispute. Şi la Milan Berlusconi avea discuţii cu Ancelotti despre Şevcenko, a povestit acest lucru. Peste tot, dacă există dialog pot fi lucruri pozitive. Eu am avut o relaţie foarte bună, bazată pe dialog, nu imperativ. Uneori, sunt jucători de valori apropiate, pe oricine pui poate să facă diferenţă", a spus Mihai Teja, invitat al emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele