Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

EXCLUSIV ǀ Mircea Lucescu a refuzat două oferte importante pentru a rămâne la Dinamo Kiev: ”Nu e în caracterul meu să las echipa în situaţia în care era”

Stranieri Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21088714/1/mircea-lucescu-123.jpg

Mircea Lucescu, în prezent antrenorul echipei Dinamo Kiev, este curtat de alte cluburi, iar recent, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, a recunoscut că a fost contactat de anumiţi oficiali, de la echipe din Franţa şi Turcia.

În primul rând, Mircea Lucescu a povestit ce s-a întâmplat la partida dintre Rennes şi Dinamo Kiev, din octombrie anul trecut, din grupele Europa League. Câţiva reprezentanţi de la Nice au venit să vorbească despre o posibilă colaborare, dar antrenorul român a spus din start nu, dorind să continue la Dinamo Kiev.

”Il Luce” a fost dorit şi de Fenerbahce, vara trecută, înainte de numirea lui Jorge Jesus.

Nu mai contează ce s-a întâmplat, eu nu negociez cu nimeni. Au fost discuţii când am jucat la Rennes, au venit cei de la Nice, dar nici prin cap nu mi-a trecut să plec. Aici, în Ucraina, sunt mari eforturi pentru a duce mai departe campionatul.

Au fost nişte reprezentaţi de la Nice atunci, când am jucat cu Rennes. Puteam să merg şi la Fenerbahce în vară, înaintea lui Jesus, dar nu am vrut. Nu e caracterul meu şi nu aş fi putut face asta, să las echipa în situaţia în care era.

Dacă oamenii de aici vor decide că e nevoie de o schimbare, atunci plec”, a spus Mircea Lucescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Victorie pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Dinamo Kiev a câştigat meciul cu Lviv, din ultima rundă a campionatului

Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a învins duminică, în deplasare, formaţia FC Lviv, scor 2-0, în etapa a 19-a din campionatul Ucrainei.

După o primă repriză fără gol, Dinamo Kiev a deschis scorul la Lviv, pe Skif Stadium, în minutul 52, prin Vladyslav Vanat. După gol, Mircea Lucescu a efectuat  mai multe schimbări, iar unul dintre jucătorii introduşi pe teren, Eric Ramirez, a majorat scorul în minutul 87, la numai şase minute după ce intrase în joc.

Dinamo Kiev s-a impus cu 2-0 şi este pe locul 4 în clasament, ultima poziţie care duce în Europa, cu 36 de puncte.

Lider în Ucraina este Şahtior Doneţk, cu 43 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele