Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri”

Stranieri Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19497297/1/mircea-lucescu-kiev-sursa-pe-poza-1.jpg

Dinamo Kiev s-a calificat în grupele Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a reuşit această performanţă cu echipa din capitala Ucrainei, după ce a bifat acelaşi obiectiv şi cu Şahtior Doneţk. Deşi nu a venit de foarte mult timp la Dinamo Kiev, ”Il Luce” a schimbat jocul şi şi-a impus filozofia, aspect remarcat de Daniel Stanciu, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Plus.

Dinamo Kiev s-a conservat, s-a dus, a înscris, s-a retras. E adevărat că Gent a avut nişte ocazii, situaţii interesante, dar finalizarea a lăsat de dorit. De câteva ori a şutat în braţele portarului. Cei de la Dinamo Kiev au nişte tineri extraordinari. E adevărat că stilul lui Lucescu nu prea îl vezi în fotbalul românesc. Joacă simplu, în viteză. Acest joc e cel mai frumos până la urmă, simplu şi în viteză.

Mircea Lucescu e un antrenor care a făcut treaba cum scrie la carte. Echipa arată foarte bine într-un timp relativ scurt. Dinamo Kiev va arăta foarte bine peste un an, un an şi jumătate. E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri”, a declarat Daniel Stanciu la Fotbal Look de pe Look Plus.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat, maţi, în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Gent din Belgia, în manşa a doua a play-off-ului preliminariilor. În tur, ucrainenii s-au impus cu 2-1.

Au marcat: Buialski '9 (spectaculos, cu călcâiul), De Pena '36 (p), Rodrigues '49 (p). Dinamo Kiev a evoluat ultima dată în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2016/2017.

Tot marţi, s-au mai disputat meciurile:

Ferencvaros (Ungaria) - Molde (Norvegia), scor 0-0 (în tur 3-3);

- Ferencvaros se califică pentru prima dată în faza grupelor LC, după ediţia 1995/1996.

Omonia Nicosia (Cipru) - Olympiacos Pireu (Grecia), scor 0-0 (în tur 0-2).

- Olympiacos se califică în faza grupelor.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele