Ultima oră
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei

EXCLUSIV | Momentul din U. Craiova – Rapid pe care Viorel Moldovan nu şi-l explică: ”De ce?”

Rapid Publicat pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21097561/1/viorel-moldovan.png

Rapid a pierdut şi meciul cu U. Craiova, din Bănie, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică. Giuleştenii au cedat cu 1-3, iar Viorel Moldovan, specialist Prima Sport, a declarat că eşecul a fost influenţat de eliminarea lui Valentin Costache, venită în minutul 14.

Costache a luat primul galben în minutul 7, iar ulterior, după alte şapte minute din meci, a avut o intervenţie prin alunecare într-o zonă deloc periculoasă pentru Rapid. A intrat prin alunecare asupra unui adversar, iar arbitrul nu a stat la discuţii şi i-a acordat al doilea cartonaş galben.

Viorel Moldovan a declarat în emisiunea Fotbal Show că nu înţelege reacţia lui Costache, mai ales că nu e un jucător fără experienţă. Rapid a avut de suferit şi a pierdut, chiar dacă a deschis scorul pe ”Ion Oblemenco”.

Al doilea cartonaş galben a venit într-o zonă neutră. E corect acordat al doilea galben, îmi pare rău pentru Costache, dar nu ai ce face! Ai cartonaş galben, de ce trebuie să faci alunecare? A luat roşu şi a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Rapid a deschis, apoi, scorul din penalty, după un henţ evident din punctul meu de vedere. Are 1-0 Rapid ulterior, dar era o chestiune de timp că echipa din Craiova va egala. A fost un şut foarte frumos al lui Cîmpanu”, a declarat Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Eliminarea lui Valentin Costache 

Rapid, 1-3 cu U. Craiova 

Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

La Craiova, Rapid a rămas în zece jucători încă din minutul 14, după ce Costache a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat. Cu toate acestea, giuleştenii au deschis scorul, în minutul 29, când arbitrul a dictat penalti pentru un henţ al lui Creţu la şutul lui Crepulja.

A executat Dugandzic şi a înscris. Dugandzic l-a egalat astfel pe Andrea Compagno (FCSB) în clasamentul golgeterilor din Superliga, ambii jucători având acum câte 17 goluri.

În minutul 38 au egalat oltenii, printr-un gol superb, şut din afara careului la colţul lung. Autor: Câmpanu. În minutul 45+3, arbitrul Radu Petrescu i-a acordat cartonaş roşu direct lui Baiaram, pentru o intervenţie la Cristian Albu, dar s-a solicitat arbitrajul video şi, după consultarea VAR, arbitrul a anulat cartonaşul roşu, acordându-i lui Baiaram un cartonaş galben.

Craiovenii au înscris golul desprinderii în  minutul 82, când portarul Moldovan a respins şutul lui Creţu până la Jovan Markovic, iar acesta a marcat al cincilea său gol stagional. Gazdele au închis tabela în minutul 90+2, când Andrei Ivan a plecat pe contraatac, i-a pasat lui Roguljic şi acesta a înscris.

Universitatea Craiova a reuşit prima ei victorie în play-off şi are 32 de puncte, fiind pe locul 4, iar Rapid se află pe locul 5, cu 28 de puncte.

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Şt. Vlădoiu (Căpăţână 58), Zajkov, Raul Silva, Ndong - Al. Creţu, Al. Mateiu (Screciu 46) – Cîmpanu (Roguljic 7), Baiaram (Markovic 46), A. Ivan – Koljic (Badelj 87). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Al. Albu, Crepulja, Pănoiu (Papeau 60) - Sefer, Dugandzic, V. Costache. ANTRENOR: Adrian Mutu

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele