Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Momentul în care Răzvan Lucescu i-a făcut pe jucătorii Rapidului să "intre în pământ de ruşine" cu un singur gest. "Doar atât a făcut..."

Superliga Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20177120/1/10000000-2141308299501227-2401741021567185160-n.jpg

Vasile Maftei a rememorat la Look Sport LIVE momente din perioada petrecută la Rapid sub comanda lui Răzvan Lucescu, la mijlocul anilor 2000, când giuleştenii ajungeau până în sferturile Cupei UEFA.

Fostul fundaş a povestit un moment petrecut înainte de un meci cu CFR Cluj, elocvent pentru autoritatea pe care o avea Lucescu Jr. în faţa jucătorilor Rapidului în acea perioadă.

"Jucam un meci cu CFR Cluj, dacă nu mă înşel. Aveam meci acasă şi eram în cantonament. De obicei, Răzvan nu stătea cu noi la masă. Pleca seara după ce noi dădeam stingerea. Eram în cameră la Buga, care juca table cu Romeo Stancu. Nu ştiu ce schemă îi arăta... Era 12:30-1... Uşa deschisă, se auzeau tablele cum jucau. Şi la un moment dat intră Răzvan... Se pune în uşă şi face doar atât (n.r. face semn că le bate obrazul). Mamă, am intrat în pământ de ruşine, că nu era normal să stăm la ora aia.

Pele (n.r. Buga) a fugit, a plecat. Ne era o ruşine... A doua zi eram speriaţi, "mama, dacă nu îi batem pe ăştia". Din fericire am câştigat cu 3-1 şi am fost fericiţi... A uitat de momentul ăsta"
, a povestit Vasile Maftei la Look Sport LIVE, pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele