Ultima oră
Surprinzător! Cine a plătit pentru petrecerea de titlu a celor de la FCSB. Gigi Becali nu s-a implicat Surprinzător! Cine a plătit pentru petrecerea de titlu a celor de la FCSB. Gigi Becali nu s-a implicat
Denis Ciobotariu ar putea pleca de la Sepsi. E dorit de altă formaţie din Superliga Denis Ciobotariu ar putea pleca de la Sepsi. E dorit de altă formaţie din Superliga
“În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”. Accidentare gravă suferită de Iustin Răducan “În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”. Accidentare gravă suferită de Iustin Răducan
Universitatea Cluj a câştigat Cupa de Tineret Universitatea Cluj a câştigat Cupa de Tineret
Gabriela Ruse, calificare în optimi la Trophee Clarins
Gabriela Ruse, calificare în optimi la Trophee Clarins
Anunţul surprinzător făcut de PSG despre Mbappe

Anunţul surprinzător făcut de PSG despre Mbappe

EXCLUSIV ǀ Nana Boateng, fotbalistul de la CFR Cluj care l-a fermecat pe Cristi Balaj: ”În cariera de arbitru, n-am întâlnit un astfel de jucător”

CFR Cluj Publicat pe 20 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20610676/1/nana-boateng.jpg

Nana Boateng (27 de ani), venit în vara anului trecut la CFR Cluj, a devenit om de bază la campioana României. În plus, el este văzut de Cristian Balaj ca fiind unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Casa Liga 1. Preşedintele ardelenilor şi-a permis chiar să spună că africanul este la un nivel cum n-a văzut în cariera precedentă, de arbitru.

Statisticile vorbesc de la sine pentru mijlocaşul din Ghana. Venit în urmă cu câteva luni la CFR Cluj, el a prins deja 34 de meciuri şi a oferit două pase decisive.

Eu, în cariera mea de arbitru, nu am întâlnit un jucător număr 8 de nivelul lui Boateng. Un fotbalist box-to-box foarte bun, cu multe calităţi şi care este şi modest. Boateng este de o modestie rară”, a declarat Cristian Balaj în emisiunea Fotbal Show, pe programul Look Sport+.

Nana Boateng a fost remarcat de Dan Petrescu în urmă cu un an, la meciul dintre KuPs şi CFR Cluj din play-off-ul de Europa League, câştigat de ardeleni cu 3-1. 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Boateng, care joacă pe postul de mijlocaş central.

Africanul, fără selecţie la naţionala Ghanei, avea o cotă de 450.000 de euro în momentul venirii la CFR Cluj.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele