Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV ǀ Nelu Varga, reacţie plină de fair-play, după promovarea lui ”U” Cluj. ”Felicitări pentru toţi cei care au contribuit la această calificare”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20723153/1/cfr.jpg

Dinamo – Universitatea Cluj, returul barajului pentru menţinerea-promovarea în Casa Liga 1 s-a încheiat 1-1. Clujenii au promovat în Casa Liga 1 cu scorul la general de 3-1 şi scriu o nouă pagină de istorie a fotbalului românesc. ”Câinii” retrogradează pentru prima oară în istoria clubului.

O reacţie plină de sportivitate care face cinste fotbalului a venit din partea lui Nelu Varga, finanţatorul celor de la CFR Cluj, care a transmis felicitări rivalei locale, cu ocazia revenirii în primul eşalon.

”Îi felicit pe cei de la Universitatea pentru promovare! Succes în continuare şi mă bucur că Clujul va avea în sezonul următor două echipe în liga 1! Felicitări pentru toţi cei care au contribuit la această calificare! Din partea conducerii clubului CFR!” a spus Varga, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele