Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

EXCLUSIV ǀ Nicolae Dică, apreciat pentru parcursul cu CS Mioveni: ” A făcut un pas în spate, dar e bine, era necesar”

CS Mioveni Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21044315/1/nicolae-dica-cs-mioveni.jpg

Nicolae Dică este pe cale să producă o surpriză foarte mare la finalul acestui sezon, dacă va continua rezultatele bune de la CS Mioveni. Deşi înainte de venirea sa echipa părea condamnată la retrogradarea în Liga 2, acum speră cu şanse reale la salvare, iar duminică a învins şi Chindia Târgovişte, scor 2-0.

Răzvan Pleşca şi Mirel Albon, specialişti Prima Sport, au declarat în emisiunea Fotbal Show că Nicolae Dică este de apreciat pentru ceea ce reuşeşte la Mioveni, mult mai mult decât a făcut la FCSB în două mandate.

Fost portar la Gaz Metan Mediaş, Pleşca e de părere că abia acum a luat Dică o decizie bună pentru cariera sa, odată ce a acceptat oferta venită din partea conducerii Mioveniului.

Este de admirat Dică pentru că a preluat CS Mioveni, mai mult decât atunci când a preluat FCSB. Acesta trebuie să fie parcursul unui antrenor, pentru că el este şi destul de tânăr. A făcut un pas în spate, dar este bine că l-a făcut, era necesar.

E foarte bine că a acceptat această provocare. Face mai multe puncte cu Mioveni decât ar fi făcut cu FCSB”, a declarat Răzvan Pleşca, iar Mirel Albon a completat:

Lupta pentru evitarea retrogradării se va da în play-out, dar acum cred că are şanse Mioveni să se salveze de la retrogradare, după venirea lui Dică. Înainte de venirea lui, echipa părea condamnată”.

Emisiunea Fotbal Show 

CS Mioveni – Chindia, 2-0. Printre marcatori, Bogdan Rusu

CS Mioveni – Chindia Târgovişte (2-0), partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, s-a disputat azi, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Golurile au fost marcate de Rusu (în minutul 34) şi Lixandru (în minutul 90+1).

Echipele de start:

  • CS Mioveni: 12. Greab - 2. Sno, 25. Balaur, 27. Garutti, 6. Burnea - 23. Panait, 24. Pop - 8. Antal, 11. Benchaib, 19. Diallo - 90. Rusu.
    Rezerve: 22. Croitoru - 4. Mboumbouni, 5. Lixandru, 14. Lepistu, 16. Rădescu, 10. Coşereanu, 31. Carnat, 9. Krasniqi, 20. Buziuc.
    Antrenor: Nicolae Dică.
  • Chindia: 33. Căbuz - 98. Căpuşă, 91. Corinus, 25. Boldor, 15. Dinu - 10. Neguţ, 16. Perianu, 8. Dulca, 17. Chamed - 19. Popa, 9. Cooper.
    Rezerve: 1. D.Moldovan - 21. Orozco, 29. Buş, 88. Ioniţă. 23. Mihaiu, 11. Atanase, 7. Jipa, 77. Şerban, 80. Dumitraşcu.
    Antrenor: Anton Petrea.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele