Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

EXCLUSIV | "Nu cred că CFR va lua titlul!". Răducioiu are o altă favorită: "Cred că este anul lor"

Superliga Publicat pe 24 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20897346/1/florin-raducioiu.png


Florin Răducioiu (52 de ani) a făcut un pariu surprinzător, duminică seară, în direct la Fotbal Show. Fostul mare atacant al Generaţiei de Aur consideră că CFR Cluj nu va câştiga şi al şaselea titlu consecutiv în SuperLigă şi merge pe mâna celor de la Farul Constanţa.
 
Dacă în anii trecuţi domina autoritar sezonul regular şi ajungea rapid în fruntea clasamentului, CFR are, în acest an, cel puţin două rivale la întâietate, Farul şi Rapid. Nici jocul echipei lui Dan Petrescu nu mai e la fel de dominant precum în trecut, parcursul european contează şi el, iar contextul îl face pe Florin Răducioiu să creadă că ardelenii nu se vor impune şi în sezonul 2022/2023.
 
Pentru ex-atacantul lui AC Milan, Farul e principala contracandidată a trupei din Gruia, principalele argumente ale lui Gică Hagi fiind legate de creativitatea din atac, unde Louis Munteanu şi Denis Alibec formează un cuplu pe cinste:
 
"Eu am spus de la început: nu cred că CFR va lua titlul anul acesta. Mă aşteptam la o revenire a lor în clasament, dar nu cred că va fi anul lor. Mă limitez să spun că nu va fi anul lor. Cred în forţa şi în fantezia echipei lui Hagi, cred că, după mulţi ani, este anul lor! Am mai spus-o şi rămân pe această poziţie. Cred în nebunia lui Hagi, în fantezia pe care o are în faţă şi în acei jucători extraordinari", a spus Răducioiu, duminică seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele