Ultima oră
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei

EXCLUSIV | Numele surpriză care ar putea absenta din play-off. "Nu îi ajută meciurile directe"

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21511020/1/universitatea-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-21-01-2024.jpg

Lupta pentru un loc în play-off este una încinsă în Superligă.

Situaţia din clasament se schimbă de la meci la meci şi nu mai puţin de şase echipe se bat pentru ultimele două locuri. În această luptă se află şi Farul, campioana în exerciţiu.

După 28 de etape, constănţenii au 41 de puncte şi clasează pe poziţia a cincea. În acest moment, "U" Cluj este în afara locurilor de play-off, având 38 de puncte, iar imediat după se poziţionează Sepsi şi Hermannstadt, ambele cu 37 de puncte. Toate cele patru echipe mai au două meciuri de disputat. De asemenea, după victoria cu FCU Craiova, UTA Arad are 40 de puncte cu o singură partidă de jucat.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Răzvan Pleşca a evidenţiat faptul că Farul are în faţa un meci cu CFR Cluj şi nu este sigur de prezenţa echipei lui Hagi în play-off.

"U Cluj e favorită. Mai este şi un mic semn de întrebare în legătură cu Farul, pentru că au acasă cu CFR Cluj şi în deplasare la Botoşani. Dacă ar pierde cu CFR ar sta cu ceva emoţii că nu îi ajută pe Farul meciurile directe.

UTA la Dinamo va fi care pe care. Eu cred că Hermannstadt nu o va învinge pe Oţelul şi va ieşi din lupta pentru play-off. Şi Sepsi stă bine, cu un program foarte bun. Are acasă cu Voluntari.

Anul trecut s-a intrat cu 42 de puncte în play-off. UTA cu 40 de puncte nu va intra. Lor le trebuie victorie la Dinamo sau printr-un noroc sau un joc al rezultatelor. Ultima etapă, din punctul ăsta de vedere, cred că vor fi patru echipe implicate", a spus Răzvan Pleşca, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele