adplus-dvertising
Ultima oră
Edward Iordănescu, scrisoare deschisă către fanii naţionalei. Motivele pentru care cere încredere Edward Iordănescu, scrisoare deschisă către fanii naţionalei. Motivele pentru care cere încredere
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină” SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină”
Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul
Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131 Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131
Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag

EXCLUSIV | O nouă formaţie a suporterilor într-un oraş de tradiţie? "Mi-au vorbit despre înfiinţarea unei echipe noi, sub un alt nume"

Superliga Publicat pe 18 mai 2021
mail-share icon Email


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20201483/1/uta-poli.jpg
Daniel Pancu, fost antrenor al lui Poli Iaşi în acest sezon, a înaintat, la Look Sport LIVE, un scenariu care i-a ajuns la ureche pe parcursul acestei stagiuni: fanii vor să înfiinţeze o nouă echipă, sub alt nume!
 
Poli a retrogradat matematic în Liga 2 şi viitorul e sub semnul întrebării, mai ales că primarul Mihai Chirica şi restul autorităţilor locale nu au un plan concret. Perspectivele sunt sumbre, iar fanii i-au transmis lui Daniel Pancu că ar putea pune pe picioare o nouă echipă, care să plece din ligile inferioare:
 
"Sunt trist cu retrogradarea lui Poli Iaşi. Dar acolo lucrurile se schimbă doar printr-o minune. Nu cunosc exact situaţia datoriilor. Dacă mă iau după zvonuri...Înainte de jocul cu Chindia, primul din retur, am avut o întâlnire cu suporterii şi mulţi dintre ei vorbeau, la nivel de zvonistică, despre înfiinţarea unei noi echipe în Iaşi, sub un alt nume. Sigur, nu am luat în serios la acea vreme", a dezvăluit Pancu, la Look Sport LIVE.
 
"Cred că o plecare din Liga a 4-a ar fi dezastruoasă, pentru că să treci prin trei ligi de fotbal cu echipa te costă foarte mult. Doar traseul natural şi de succes înseamnă trei ani întârziere, în cazul în care câştigi toate ligile şi te îndrepţi spre Liga I. Din Liga 2 economiseşti şi bani, şi timp şi poţi spera la o reaşezare în Liga I mult mai devreme. Eu nu cred că ar trebui să luăm în calcul Liga a 4-a.
 
Datoriile către jucători? Nu ştiu, depinde de Consiliul Local. Noi prevedere bugetară avem. Deci putem să încercăm să croim un campionat viitor, dar asta depinde de Consiliul Local. Bănuiesc că ar fi fost foarte bine pentru moralul echipei, mai ales după eşecul cu Voluntari, dacă s-ar fi întrunit Consiliul Local, aşa cum era firesc, să dea o gură de oxigen echipei. Măcar la nivel aproape teoretic. Pentru că suma nu acoperea nici măcar o lună de salariu, dar aducea un plus de încredere jucătorilor. Dar nu au vrut să o facă tot din orgoliu", e declaraţia sinceră a lui Mihai Chirica despre situaţia din Copou.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele