Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

EXCLUSIV | O nouă formaţie a suporterilor într-un oraş de tradiţie? "Mi-au vorbit despre înfiinţarea unei echipe noi, sub un alt nume"

Superliga Publicat pe 18 mai 2021
mail-share icon Email


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20201483/1/uta-poli.jpg
Daniel Pancu, fost antrenor al lui Poli Iaşi în acest sezon, a înaintat, la Look Sport LIVE, un scenariu care i-a ajuns la ureche pe parcursul acestei stagiuni: fanii vor să înfiinţeze o nouă echipă, sub alt nume!
 
Poli a retrogradat matematic în Liga 2 şi viitorul e sub semnul întrebării, mai ales că primarul Mihai Chirica şi restul autorităţilor locale nu au un plan concret. Perspectivele sunt sumbre, iar fanii i-au transmis lui Daniel Pancu că ar putea pune pe picioare o nouă echipă, care să plece din ligile inferioare:
 
"Sunt trist cu retrogradarea lui Poli Iaşi. Dar acolo lucrurile se schimbă doar printr-o minune. Nu cunosc exact situaţia datoriilor. Dacă mă iau după zvonuri...Înainte de jocul cu Chindia, primul din retur, am avut o întâlnire cu suporterii şi mulţi dintre ei vorbeau, la nivel de zvonistică, despre înfiinţarea unei noi echipe în Iaşi, sub un alt nume. Sigur, nu am luat în serios la acea vreme", a dezvăluit Pancu, la Look Sport LIVE.
 
"Cred că o plecare din Liga a 4-a ar fi dezastruoasă, pentru că să treci prin trei ligi de fotbal cu echipa te costă foarte mult. Doar traseul natural şi de succes înseamnă trei ani întârziere, în cazul în care câştigi toate ligile şi te îndrepţi spre Liga I. Din Liga 2 economiseşti şi bani, şi timp şi poţi spera la o reaşezare în Liga I mult mai devreme. Eu nu cred că ar trebui să luăm în calcul Liga a 4-a.
 
Datoriile către jucători? Nu ştiu, depinde de Consiliul Local. Noi prevedere bugetară avem. Deci putem să încercăm să croim un campionat viitor, dar asta depinde de Consiliul Local. Bănuiesc că ar fi fost foarte bine pentru moralul echipei, mai ales după eşecul cu Voluntari, dacă s-ar fi întrunit Consiliul Local, aşa cum era firesc, să dea o gură de oxigen echipei. Măcar la nivel aproape teoretic. Pentru că suma nu acoperea nici măcar o lună de salariu, dar aducea un plus de încredere jucătorilor. Dar nu au vrut să o facă tot din orgoliu", e declaraţia sinceră a lui Mihai Chirica despre situaţia din Copou.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele