Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Octavian Popescu l-a convins pe Grozavu: "Recunosc că mi se părea puţin umflat, niciodată nu mi-am făcut probleme cu el. Dar merită toată aprecierea!"

FCSB Publicat pe 15 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20638028/1/octp.jpg


Evoluţiile din ce în ce mai apreciate ale lui Octavian Popescu, marcator şi în FCSB - Farul 2-0, l-au convins şi pe Leo Grozavu. Dacă în meciurile directe din trecut nu-i acorda un tratament special talentatului mijlocaş ofensiv, fostul antrenor de la Sepsi recunoaşte, acum, că preferatul lui Gigi Becali a evoluat mult şi s-a transformat într-un fotbalist de top.
 
Contra Farului, Popescu a punctat pentru 2-0 pe final, în minutul 86, şi a fost cel mai periculos jucător al echipei sale, jucând în media din ultimele luni, când a tras echipa după el. Dacă mai existau critici, aceştia au dispărut încetul cu încetul, iar Leo Grozavu a vorbit despre drumul parcurs de Tavi şi de calităţile care-l fac irezistibil pentru apărătorii din Casa Liga 1:
 
"Eu recunosc, mi se părea puţin umflat ca jucător. Anul trecut, jucam de multe ori, şi niciodată nu mi-am făcut probleme cu Tavi Popescu. Dacă ştii să-l blochezi...Dar arată o formă sportivă deosebită, a mai acumulat şi la partea de forţă, pentru că accelerează mult mai bine şi împinge mai bine în picioare. Ştiinţa jocului vine cu timpul, dar calitatea nu ţi-o poate lua nimeni. E un jucător care, în momentul de faţă, merită toată aprecierea şi merită investit în continuare în el. Poate fi unul dintre talentele României care poate fi exploatat", a declarat Leo Grozavu, duminică seară, la emisiunea Fotbal Look de pe Look Sport+.

Tavi Popescu: "Am început să mă concentrez pe fotbal. Sper să plec pe o sumă mare!"

Autor al golului de 2-0 în poarta lui Aioani, Octavian Popescu i-a luat locul lui Florinel Coman în topul jucătorilor pe care Gigi Becali vrea să încaseze o sumă exorbitantă şi recunoaşte că se gândeşte la un transfer pe bani mulţi în străinătate. Încurajat şi susţinut de toată lumea din jurul lui, tânărul mijlocaş ofensiv recunoaşte că abia acum a început să se concentreze cu adevărat pe ce are de făcut pe teren:
 
"Ştefan Târnovanu mi-a spus să mă gândesc că marchez şi sunt fericit că am reuşit. Nu ne-am gândit la revanşă, ne-am gândit doar să câştigăm şi suntem fericiţi. O să-i batem (n. red - pe FC Argeş, în etapa viitoare). Mă simt foarte bine, sunt fericit că suporterii sunt lângă noi, sper să vină cât mai mulţi la cât mai multe meciuri. Am avut o perioadă mai proastă, da, dar am început să mă concentrez mai mult la fotbal şi să dau totul pe teren. Pentru mine nu e greu, mă gândesc să o iau pas cu pas şi, când va fi momentul să plec, să plec pe o sumă cât mai mare. (n. red - întrebat cine-l ţine cu picioarele pe pământ). Toată lumea, colegii, părinţii, staff-ul, familia...", a punctat cel mai bun fotbalist al FCSB-ului în actuala
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele