Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

EXCLUSIV ǀ Opiniile lui Ionuţ Rada şi Adrian Cristea, cu privire la problemele de la CFR Cluj: ”Cred că asta se întâmplă acolo”

CFR Cluj Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21107192/1/dan-petrescu-2023.jpg

CFR Cluj trece prin momente dificile, iar Ionuţ Rada şi Adrian Cristea au comentat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, situaţia. Cei doi cred că problema e la nivel intern, în vestiar, între jucători şi Dan Petrescu sau anumite detalii la nivelul conducerii.

Ardelenii nu şi-au regăsit ritmul în acest sezon, iar totul a condus şi la un eşec categoric în semifinalele Cupei României, cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, scor 0-3. Putea fi 0-5, fiind ratate şi două lovituri de la 11 metri.

Ionuţ Rada şi Adrian Cristea au oferit mai multe variante pe care le consideră a fi, poate, la baza problemelor care se reflectă pe latura sportivă a CFR-ului.

Ionuţ Rada: ”Este o problemă mentală, poate relaţiile dintre jucători, antrenori, conducători nu sunt ok. E nesiguranţă pe teren, neîncredere în joc, mie îmi arată că ceva nu e ok, ceva se întâmplă la CFR Cluj”.

Adrian Cristea: ”Cred că sunt probleme la nivelul echipei sau s-a întâmplat ceva. Nu ai cum tu, Burcă, un fundaş cu atât de multă experienţă, să faci un astfel de fault (n.r. – cu Sepsi). Cred că se întâmplă ceva în vestiar, dar nu ştim exact ce. În vestiar sunt problemele, poate sunt probleme între antrenor şi jucători.

La cum arată în momentul de faţă CFR, e foarte slabă! Nu are ocazii, nu dă gol, e îngrijorător!”.

CFR, eşec la scor cu Sepsi

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României Betano, după ce a trecut clar în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

  • Au marcat Păun ‘9, Ştefănescu ’29 şi Rondon ’81.
  • În minutul 42, de la clujeni a fost eliminat Burcă.

Pentru Sepsi, deţinătoarea trofeului, va fi a treia finală în ultimele patru sezoane. În 2020 a pierdut în faţa FCSB-ului, scor 0-1, în timp ce în 2022 a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1.

Rezultatele din actuala ediţie pentru Sepsi: 3-1 cu ACS Petrolul 52, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu FC Voluntari (faza grupelor), 4-1 cu CS Mioveni (sferturi de finală), 3-0 cu CFR Cluj (semifinale).

A doua semifinală, Universitatea Cluj – UTA Arad, va avea loc joi, de la ora 19.00, LIVE la Prima Sport 1!  Finala Cupei României Betano, ediţia 2022-2023, se va desfăşura în data de 24 mai 2023, pe stadionul Municipal din Sibiu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele