Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

EXCLUSIV ǀ Opiniile lui Ionuţ Rada şi Adrian Cristea, cu privire la problemele de la CFR Cluj: ”Cred că asta se întâmplă acolo”

CFR Cluj Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21107192/1/dan-petrescu-2023.jpg

CFR Cluj trece prin momente dificile, iar Ionuţ Rada şi Adrian Cristea au comentat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, situaţia. Cei doi cred că problema e la nivel intern, în vestiar, între jucători şi Dan Petrescu sau anumite detalii la nivelul conducerii.

Ardelenii nu şi-au regăsit ritmul în acest sezon, iar totul a condus şi la un eşec categoric în semifinalele Cupei României, cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, scor 0-3. Putea fi 0-5, fiind ratate şi două lovituri de la 11 metri.

Ionuţ Rada şi Adrian Cristea au oferit mai multe variante pe care le consideră a fi, poate, la baza problemelor care se reflectă pe latura sportivă a CFR-ului.

Ionuţ Rada: ”Este o problemă mentală, poate relaţiile dintre jucători, antrenori, conducători nu sunt ok. E nesiguranţă pe teren, neîncredere în joc, mie îmi arată că ceva nu e ok, ceva se întâmplă la CFR Cluj”.

Adrian Cristea: ”Cred că sunt probleme la nivelul echipei sau s-a întâmplat ceva. Nu ai cum tu, Burcă, un fundaş cu atât de multă experienţă, să faci un astfel de fault (n.r. – cu Sepsi). Cred că se întâmplă ceva în vestiar, dar nu ştim exact ce. În vestiar sunt problemele, poate sunt probleme între antrenor şi jucători.

La cum arată în momentul de faţă CFR, e foarte slabă! Nu are ocazii, nu dă gol, e îngrijorător!”.

CFR, eşec la scor cu Sepsi

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României Betano, după ce a trecut clar în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

  • Au marcat Păun ‘9, Ştefănescu ’29 şi Rondon ’81.
  • În minutul 42, de la clujeni a fost eliminat Burcă.

Pentru Sepsi, deţinătoarea trofeului, va fi a treia finală în ultimele patru sezoane. În 2020 a pierdut în faţa FCSB-ului, scor 0-1, în timp ce în 2022 a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1.

Rezultatele din actuala ediţie pentru Sepsi: 3-1 cu ACS Petrolul 52, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu FC Voluntari (faza grupelor), 4-1 cu CS Mioveni (sferturi de finală), 3-0 cu CFR Cluj (semifinale).

A doua semifinală, Universitatea Cluj – UTA Arad, va avea loc joi, de la ora 19.00, LIVE la Prima Sport 1!  Finala Cupei României Betano, ediţia 2022-2023, se va desfăşura în data de 24 mai 2023, pe stadionul Municipal din Sibiu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele