Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

EXCLUSIV | Pe cine mizează Eric, în prima seară decisivă de play-off al Ligii Campionilor? "Meciurile din tur au fost foarte plăcute”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20372137/1/maxresdefault-1.jpg

Ziua de marţi marchează debutul returului play-off-ului Ligii Campionilor. Se anunţă spectacol de mare clasă pe canalele Look Sport, în contextul în care niciuna din cele trei partide nu pare decisă după prima manşă.

Benfica a învins-o pe PSV cu 2-1. Malmo a trecut de Ludogoreţ cu 2-0. Dorin Rotariu a fost doar rezervă pentru campioana Bulgariei. Young Boys Berna a învins-o pe Ferencvaros cu 3-2, deşi a jucat în inferioritate numerică din minutul 25.

Eric de Oliveira a făcut o analiză în emisiunea ”Studio UEFA Champions League”. Brazilianul mizează pe Ferencvaros, Malmo şi PSV în această seară.

"Meciurile din tur au fost foarte plăcute. Ferencvaros a crescut foarte mult, după minutul 75 şi a încercat să reducă din diferenţă cu Young Boys şi chiar puteau egala. Azi joacă acasă, sunt favoriţi.

Malmo e şi ea favorită, au jucători tehnici, care stau bine pe picioare şi au 2-0, după meciul de acasă cu Ludodgorets. Iar la PSV am văzut că au jucat bine, cei de la Benfica au scos de pe linia porţii şi pleacă favorită”
, a explicat Eric la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele