Ultima oră
”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova ”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova
Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”

EXCLUSIV | Peluza Sud 1997 vrea pacea cu Adrian Mititelu! Anunţul făcut de ultraşii lui FC U Craiova şi ce spune Marcel Puşcaş

FC U Craiova 1948 Publicat pe 3 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21004950/1/adm.jpg


Liderii Peluzei Sud 1997 a celor de la FC U Craiova şi patronul Adrian Mititelu sunt gata să facă din nou pace, după evenimentele de la Sfântu Gheorghe.
 
Oltenii au jucat fără fani partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, câştigată cu 5-0, iar partida contra Şepcilor Roşii va fi ultima în care Adrian Mititelu a solicitat închiderea stadionului "Ion Oblemenco" drept măsură împotriva propriilor fani. Lucrurile vor intra pe un făgaş normal, iar ultraşii sunt gata să revină la sentimente mai bune faţă de patronat:
 
"Lucrurile au ajuns mult prea departe. Nu ne mai spălăm rufele în public. Am aplanat mereu conflictele cu familia Mititelu şi aşa va fi şi acum. Am discutat cu el, lucrurile vor reveni la normal", a transmis Sorin Chipeşu, unul dintre liderii Peluzei Sud 1997, prin intermediul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 2.

Marcel Puşcaş nu acceptă o înfrângere la masa verde contra lui Sepsi

În paralel, FC U Craiova va duce şi o luptă la Comisiile FRF pentru a evita pierderea cu 0-3 la masa verde a partidei cu Sepsi OSK de etapa trecută. Preşedintele Marcel Puşcaş a vorbit despre situaţie şi a transmis că, din punctul său de vedere, singura soluţie viabilă e rejucarea partidei din Covasna:
 
"Fotbalul fără spectatori nu e în regulă, dar nici să ai reacţii nepotrivite. E important că azi jucătorii au evoluat bine chiar şi în absenţa suporterilor. Am avut o discuţie cu ei, în urmă cu trei zile, patronul i-a încurajat şi le-a spus să-şi vadă de joc. Au respectat ceea ce li s-a cerut, îi felicit şi sper să o ţină tot aşa. Dar nu înseamnă că trebuie să ne culcăm pe o ureche acum, urmează meciuri grele. Primul, cel cu Rapidul, e cel mai greu.
 
Probabil că aşa va fi într-un final. Nu cred că poţi s-o ţii aşa la infinit, trebuie găsită o formulă de compromis. Echipa are nevoie de suporteri, e un club cu suporteri, vechi, la care suporterii au contribuit de la înfiinţare. Dar doar în anumite relaţii şi o anumită decenţă. Deciziile majore nu le ia decât patronul Mititelu.
 
În mod normal, soluţia optimă e rejucarea meciului cu Sepsi, pentru că altfel s-ar crea un precedent. Îi felicit pe oamenii importanţi care şi-au spus punctul de vedere susţinând rejucarea partidei. Altfel, se poate crea un precedent periculos, pentru că sunt injurii în România, într-adevăr. Dar sunt injurii peste tot! Nu există stadion în lume unde să nu se înjure, asta e refularea multor oameni. De aia vin la stadion şi nu merg la operă sau la şah. Cine stabileşte limita? UEFA? Păi UEFA trebuia să suspende Ungaria - Germania când au aruncat cu banane în Rudiger. De ce nu au oprit meciul? Eu sunt de 50 de ani în fotbal, un club de fotbal nu civilizează oameni, nu are rolul acesta. Noi pe orice stadion mergem, chiar şi acasă, auzim m*** la olteni. Dacă spui m*** la altcineva, de ce ar fi xenofobie? Se înjură de când lumea! Sper ca cei din Comisie să judece drept atunci când vor da verdictul despre acest meci de la Sfântu Gheorghe", a declarat oficialul oltenilor, pentru Fotbal Show.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri