adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

EXCLUSIV | Piţurcă revine în fotbal! Sunt şanse foarte mari ca în vară să fie numit manager

Fotbal Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19979452/1/piturca.jpg

Victor Piţurcă este pregătit să se reimplice oficial în fotbal! Potrivit lui Adrian Bumbescu, fostul selecţioner al României ar putea reintra în sportul care i-a adus consacrearea începând cu vara acestui an, dacă Steaua va promova în Liga 2. Piţurcă ţine legătura periodic cu antrenorul Daniel Opriţa şi este dispus, se pare, să vină în proiect.

Bumbescu a afirmat la Look Sport Live că Victor Piţurcă ar putea să vină în funcţia de manager însă, nu pe cea de antrenor. ”Piţurcă ajută din umbră, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie.

Eu cred că dreptatea este de partea CSA Steaua. Din informaţiile pe care le am de la Talpan, aşa este. Am văzut o schimbare şi la Ilie Dumitrescu şi la Balint, Belodedici la fel. Recunosc echipa din Liga 3 ca fiind Steaua. Au avut anumite temeri, să fie de partea cealaltă. Situaţia va fi remediată, o să ştim cine are palmaresul şi toate celelate”, a spus Bumbescu la Look Sport Live.

Victor Piţurcă este liber de contract după depărţirea de U Craiova, de fix un an de zile. Antrenorul nu a mai revenit în fenomen, deşi nu a dus lipsă de oferte. A primit propuneri din partea mai multor echipe din ţările arabe, dar nu le-a acceptat.

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu crede că Piţurcă se va mai întoarce în fotbal, pentru că este asigurat din punct de vedere financiar, prin banii pe care i-a adunat în carierele de antrenor şi fotbalist.

Victor Piţurcă este un om serios, un mare antrenor, unul dintre primii trei antrenori ai acestei ţări în decursul istoriei. Mare de tot! Prost o fi de o antrena, la banii pe care îi are. Trebuie să faci ceva pentru familia ta, iar el face. Construieşte, acum face blocuri şi el. A băgat bani în imobiliare, nu are cum să piardă în imobiliare”, declara Dumitru Dragomir săptămânile precedente.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele