Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

EXCLUSIV | ”Poate să plece”. FCSB foarte aproape să se despartă de un titular

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20957004/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-5.jpg

FCSB a învins pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în penultimul meci al etapei a XXI-a din Superligă.

Golul a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78.

Malcom Edjouma a fost protagonistul unor discuţii în spaţiul public, despre un posibil transfer care îl poate viza. Deşi a venit la FCSB în urmă cu nici un an, în februarie, mijlocaşul născut în Franţa, la Toulouse, este în atenţia unor formaţii din afara României, una din Ungaria.

Gigi Becali a declarat că este dispus să îl lase pe francez să plece, cu condiţia ca fotbalistul să accepte oferta din ţara vecină.

”Poate să plece Malcom dacă îi dau banii ungurii pe care îi vrea el. Din cei care au jucat în primul 11 nu mai are nimeni, în afară Rusu, dar şi el şi-a făcut treaba. Şi azi a dat un cap. A participat la gol, a pasat cu capul la Coman, eu lui Rusu îi mulţumesc, nu am nimic de comentat despre el.

Nu am unde să aduc. Pentru că dacă vin Olaru şi cu Compagno, deja avem o problemă cine să stea pe bancă. Ori Cordea ori David Miculescu. Miculescu nu va mai lipsi, mie nu îmi displace, e fotbalist de rasă. (n.r. forma slabă a lui Cordea) Aşa sunt jucătorii români, îmi rău să spun asta. Coman putea să fie mare de tot, Cordea cum l-am lăudat, cum nu mai e concentrat şi se mulţumeşte cu puţin.

Pe Coman trebuia să iau 30-40 de milioane, să joace la cluburile mari”
, a explicat patronul lui FCSB, pentru Prima Sport.

Malcom Edjouma a fost dorit de Toulouse, dar Becali a cerut 5 milioane de euro 

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB în februarie acest an, iar de atunci a prins 39 de meciuri, a marcat de şapte ori şi a oferit patru pase decisive.

Şi Toulouse a fost interesată de Malcom Edjouma, însă Gigi Becali a cerut foarte mulţi bani, 5 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele