Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Probleme de lot pentru Farul, înainte de meciul cu Universitatea Craiova. ”Suntem descoperiţi oarecum”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20847360/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022.jpg

Farul Constanţa are un start de sezon excelent. Trupa lui Gică Hagi conduce în Superliga, iar jucătorii etalează o formă de zile mari.

În studioul Fotbal Show, Gică Popescu a prefaţat partida cu Universitatea Craiova şi a anunţat că dobrogenii au probleme de lot. Alibec este incert. Atacantul a făcut un meci mare cu FCSB, reuşind să marcheze.

”Ne aşteaptă un meci foarte greu la Craiova, care vine după o înfrângere dureroasă la Mediaş, cu Hermannstadt. Vor dori să câştige, jucăm pe un teren neutru şi asta ne ajută.

Am înţeles că sunt probleme medicale cu Alibec, care a dus foarte bine meciul cu FCSB. Avem un lot echilibrat, o bancă foarte multă care ne ajută în situaţia de faţă. Nedelcu a făcut ruptură, Benzar rămâne accidentat. Suntem descoperiţi oarecum, dar sper să facem puncte la Craiova. Fiecare meci este foarte complicat, campionatul s-a echilibrat mult şi trebuie să fim foarte atenţi.

(n.r. despre revenirea de formă a lu Alibec) Cred că a înţeles că este într-un moment foarte bun al carierei sale. Este acasă, fizic arată nemaipomenit, nu mai are kilograme în plus şi publicul îl iubeşte foarte mult. Tot timpul cât a lucrat cu Gică Hagi a fost în cele mai bune condiţii fizice ale sale şi evoluţia s-a văzut”
, a declarat fostul mare fotbalist pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele