adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

EXCLUSIV | Radu Banciu, în stilul propriu despre gafele UEFA: "E ca şi cum tragerea ar fi fost făcută de clanul lui Mitică Dragomir". Echipa pe care o vrea exclusă :)

Champions League Publicat pe 13 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20505201/1/banciu-fotbal-all-inclusive.jpg


Radu Banciu a comentat, luni, în stilul caracteristic gafele de proporţii ale celor de la UEFA, care au fost nevoiţi să refacă tragerea la sorţi a optimilor de finală din Liga Campionilor 2021/2022.
 
Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive compară cele întâmplate la Nyon cu evenimentele de pe vremea în care Liga Profesionistă de Fotbal era condusă de Dumitru Dragomir şi vede în ziua de luni unul dintre marile eşecuri ale fotbalului mondial şi ale credibilităţii acestuia. Mai în glumă, mai în serios, Banciu a propus excluderea lui Bayern Munchen din competiţiile europene:
 
"Am avut patru trageri la sorţi la UEFA pentru prima dată în istorie. Toate bilele alea reci, calde s-au învârtit acolo. E ca şi cum tragerile ar fi fost organizate de clanul lui Mitică Dragomir pe vremuri. Toată potlogăria asta a fotbalului mondial a fost dată pe faţă, toate erorile computerelor orchestrate tot de oameni. Nişte oameni nepricepuţi, nişte impostori! De unde şi tendinţa miştocarilor planetei de a rejudeca şi alte situaţii. Unii cu MP-ul de la Abu Dhabi, de ieri. Tragerea de azi a fost reluată, retrucată, pentru că unii aşa aveau interesul. Real Madrid a sărit cât casa, căzuse cu Benfica. Nu i-a convenit lui Atletico, pentru că dădeau peste Bayern. Iată că tot din cauza lui Bayern, care trebuie exclusă! 
 
V-am spus de vineri că cele mai mari şanse pentru Lille sunt să nimerească cu Chelsea, iar pentru PSG cu Real Madrid. Lille a nimerit de două ori cu Chelsea. Cât de bou să fii, bă, să te tragă de două ori în aceeaşi zi cu deţinătoarea trofeului? Lasă-te, bă, de fotbal, nenorocitule! Aceste trageri la sorţi măsluite sunt la discreţia oricui are puţină pasiune", a fost opinia exprimată în cadrul ediţiei de luni a emisiunii Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri