Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Radu Banciu trage semnalul de alarmă pentru PSG: ”Dacă pleacă el, se vor bate pentru locurile 7-8. Messi e bătrân şi vai de capul lui!”

PSG Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21040862/1/captura-ecran-665.png

PSG este una dintre echipele din fotbalul mare cu un buget nelimitat. În ultimii ani, echipa din Paris a reuşit să îşi facă un atac incredibil cu Messi, Neymar şi Mbappe. 

PSG a dominat liga franceză în ultimii ani, cu mici excepţii, dar nu a reuşit să facă performanţă în Champions League. Francezii au ajuns în finala Ligii Campionilor, dar au fost învinşi de Bayern. 

Radu Banciu i-a avertizat pe cei de la PSG. Jurnalistul susţine că dacă Mbappe va pleca de la Paris, echipa va ajunge să se bată pentru locurile 7-8, chiar dacă în echipă mai sunt nume mari pentru Neymar sau Messi.

Intenţiile lui Mbappe de a pleca de la Paris la Real Madrid sunt cunoscute. În vara trecută, starul francez a semnat în ultimele momente prelungirea cu PSG, după ce Real Madrid a făcut o ofertă de sute de milioane pentru tânărul fotbalist.  

”Dacă pleacă el, se vor bate pentru locurile 7-8. Messi e bătrân şi vai de capul lui!”

”De la anul, dacă pleacă Mbappe, campionatul Franţei se va resuscita. PSG nu mai are ce jucători să aducă, Haaland nu vine la ei. Nu au ce galactici să aducă. Messi şi Neymar sunt la final de carieră. 

Neymar e de o veşnicie acolo, o să plece. Messi e bătrân, e vai de capul lui, fără Mbappe, nu există pe teren. Nu are nico identitate. Se învârte pe teren. Nu au nicio identitate. Deci, proiectul lor e la final. 

Dacă rămâne Mbappe, mai câştigă campionatul 100 de ani, cât timp stă el, evident, fără nicio problemă. Dacă pleacă Mabppe, sunt de locul 7-8, doar cu o hoţie pot prinde termina pe loc de Champions League. 

Toate echipele sunt bine întărite, sunt echipe stabile. 7-8 echipe sunt de acelaşi nivel. PSG nu are proiect, restul transferă drămuit”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele