Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Răducioiu critică un club cu pretenţii: "O echipă tristă, depresivă, care joacă un fotbal bătrânesc şi neplăcut!"

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20896490/1/rad.jpg


O nouă evoluţie ştearsă a celor de la FC U Craiova, 1-1 pe teren propriu cu Hermannstadt, a atras o reacţie dură a lui Florin Răducioiu la adresa echipei patronate de Adrian Mititelu.
 
Fără antrenor după demiterea lui Marius Croitoru, "juveţii" au ajuns la cinci meciuri consecutive fără succes în SuperLigă, iar contraperformanţele pe bandă rulantă au transformat FC U Craiova dintr-o candidată la play-off într-o formaţie ajunsă în zona retrogradării. Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show după remiza cu Hermannstadt, Florin Răducioiu a radiografiat perfect situaţia clubului oltean şi i-a transmis lui Adrian Mititelu să aducă de urgenţă un antrenor cu experienţă, care să aibă capacitatea de a repune pe picioare o echipă în derivă, "tristă şi depresivă":
 
"Mă uitam la acest stadion superb, care a fost gol şi care m-a întristat. Cum e de fapt şi echipa Craiovei, tristă, depresivă, care de câteva meciuri joacă un fotbal bătrânesc, neplăcut şi trist! Asta în ciuda acestui gol foarte frumos înscris de Bahassa. E un rezultat care mulţumeşte Hermannstadt, care opreşte seria de înfrângeri. Nu a fost un meci frumos, dar cu două goluri şi câteva ocazii incredibile ratate de jucătorii de la Hermannstadt. Echipa Craiovei e într-o criză de rezultate şi de joc, e o echipă care nu mai are puncte de reper şi antrenor. Până şi suporterii nu mai sunt. După părerea mea, această decizie a suporterilor olteni e prea drastică. În momentele dificile, tu trebuie să fii aproape de echipă, chiar dacă joacă prost şi trec printr-un moment complicat. Adevăraţii suporteri trebuie să încurajeze echipa până la moarte. E decizia lor, dar eu nu o înţeleg!
 
Patronul ar trebui să reacţioneze. Nu-mi permit să-i dau sfaturi, pentru că e vorba de echipa lui, dar nu întâmplător sunt în asemenea situaţie şi trebuie să ia o hotărâre cât mai rapidă pentru a găsi un antrenor capabil să redreseze echipa. Poate intra într-o fază critică. Mie mi-a plăcut întotdeauna echipele din Oltenia, fotbalul de acolo şi atmosfera. Merită mult mai mult această echipă, sunt convins că domnul Mititelu va reuşi să redreseze echipa prin aducerea unui antrenor cu experienţă. Aşa nu se mai poate continua, pentru că s-a creat o atmosferă negativă care se resfrânge asupra echipei", a punctat fostul mare atacant al Generaţiei de Aur, sâmbătă seară, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri