Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

EXCLUSIV | Răducioiu îi critică pe Prepeliţă şi fotbaliştii de la FC Argeş: "Arată foarte rău, nu produc fotbal, nu ştiu cum pot înscrie un gol"

FC Argeș Publicat pe 12 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20856131/1/ap.png
 
Înfrângerea categorică a celor de la FC Argeş, 0-3 cu Farul, a atras criticile lui Florin Răducioiu. Fostul mare atacant al Generaţiei de Aur consideră că echipa lui Andrei Prepeliţă e incapabilă să arate ceva concret pe plan ofensiv şi nu se sfieşte să-l arate cu degetul şi pe antrenorul în vârstă de 36 de ani.

"Farul a fost preocupată să joace ofensiv, să creeze faze de joc, ceea ce face parte din ADN-ul echipei şi o echipă a lui FC Argeş care nu a făcut decât să alerge după adversar, cu un tempo în întârziere. O echipă chinuită, care nu a oferit nimic şi nu a făcut nimic pentru a câştiga acest meci. Un fel de antrenament al Farului, care are un spirit ofensiv care-mi place.
 
Înţeleg frustrarea şi dezamăgirea după o înfrângere destul de clară. E şi o înfrângere a lui ca antrenor. Nu a dat nume, dar e un semnal de alarmă pe care-l dă echipei sale. Rufele se spală în familie, cum se spune, dar trebuie să ia măsuri rapide pentru a redresa situaţia. FC Argeş arată foarte rău. Nu produce fotbal, nu au ocazii de gol, echipa nu reuşeşte să creeze o fază de gol clară, nici măcar faze fixe. Nu ştiu cum această echipă poate să înscrie un gol, pentru că nu face altceva decât să se apere. Stau departe de adversă, nici pe contraatac nu au jucători care să pună în pericol poarta adversă. Nu au făcut decât să se apere, întotdeauna au întârziat şi nu au reuşit să facă faţă atacurilor Farului, colective şi individuale. Evident, rezultatul a fost dezastruos. Prepeliţă trebuie să rezolve problemele. Mare atenţie: rezultatele aduc nelinişte. Prepeliţă trebuie să fie atent, îşi riscă postul. Noi îi dorim succes, a fost o echipă interesantă anul trecut, dar anul acesta e o altă poveste şi echipa lui arată rău", a fost opinia exprimată de Răducioiu, duminică seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

VIDEO: Prepeliţă şi-a criticat jucătorii după 0-3 cu Farul

"Nu am început meciul deloc bine. La începutul meciului trebuie să fii proaspăt, lucid. Adversarul a avut ocazie în minutul 1. După aceea, primim gol dintr-o fază fixă, nu ne organizăm. Am echilibrat meciul şi aşteptam mai mult în repriza a doua. Ştiam ce joacă Farul, am avut şi câteva ocazii de care nu am profitat. Puteam să egalăm. Garitta putea marca. Ne complicăm, facem greşeli, iar eu nu mai am argumente la unii jucători să îi apăr. Merg din greşeală în greşeală. Nu mai am ce să fac, şanse au avut.
 
Trebuie să schimbăm. Ne dorim să ne batem pentru play-off. Am ridicat standardele anul trecut şi e normal. Ne dorim mult, dar deocamdată când jucăm mai slab primim trei goluri, iar când jucăm mai bine facem greşeli personale şi permitem adversarului să marcheze.
 
L-am certat pe Işfan, nu s-a ridicat la înălţimea evoluţiilor lui de la începutul campionatului şi este un semn de întrebare. Un jucător ca el, care e în atenţia tuturor echipelor şi în atenţia echipei naţionale, nu trebuie să lase garda jos. Au avut atitudine, s-au bătut, dar nu contează doar atitudinea, sunt şi alte aspecte. E un duş rece, e a doua înfrângere", a fost şi discursul apăsat al celui mai longeviv antrenor din SuperLigă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele