Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

EXCLUSIV | Răducioiu laudă Farul: "Fotbal gândit, inspirat, în cel mai pur stil ofensiv"

Farul Constanta Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20856115/1/farul.jpg


În ziua în care Gică Hagi a împlinit 40 de ani de la debutul în prima ligă, Farul s-a distrat cu FC Argeş, 3-0 în direct la Prima Sport 1, şi a redevenit lider în SuperLigă. Un meci fără orizont, dominat clar de la un capăt la altul de constănţeni, 90 de minute care l-au impresionat pe Florin Răducioiu.
 
Fost coleg cu Hagi în Generaţia de Aur, Răducioiu scoate în evidenţă apetitul ofensiv al gazdelor şi capacitatea "Regelui" de a reinventa fotbalişti, dar atrage atenţia şi asupra faptului că FC Argeş s-a prezentat foarte slab la Ovidiu, transformând meciul într-un "antrenament pentru Farul":
 
"Orice meci are povestea lui, e greu să câştigi un meci în ziua de azi, chiar dacă Farul a jucat cu FC Argeş, care ştie să se apere foarte bine. Azi au întâlnit o echipă a Farului cu un joc gândit, inspirat, dus în cel mai pur spirit ofensiv. Ceea ce a făcut ca Farul să înscrie trei goluri şi să poată înscrie mai multe.
 
La primul gol e indiscutabilă abilitatea tehnică a jucătorilor lui Gică Hagi, el alege un anumit tip de jucător şi pune pe primul loc tehnica în regim de viteză. E o acţiune rapidă în care, într-adevăr, e greu să te uiţi şi la adversar, şi la minge.
 
Băluţă e unul dintre exemplele pe care le are Hagi în echipă. Evident, îmi pare rău că aceşti băieţi nu au reuşit în străinătate, dar mă bucur că Hagi e un antrenor fenomenal, foarte valoros, care reuşeşte prin mentalitate şi modul de a concepe fotbalul să revitalizeze aceşti jucători, care ar fi trecut prin momente foarte dificile. Mă bucur foarte mult că, acum, Băluţă reuşeşte să joace bine şi e un jucător de bază. E un proiect frumos la Gică Hagi, nu e o întâmplare că Farul e pe primul loc în urma acestui joc foarte bun, gândit, care pune în valoare calităţile acestor jucători. Mă refer la Torje, la Morar, la Băluţă. Sunt foarte mulţi jucători care au posibilitatea de a se relansa. Mă refer aici şi la Alibec, care azi a jucat bine, dar a fost ghinionist. Farul e o echipă foarte frumoasă, pe care eu o voi urmări cu un mare interes
 
Farul a fost preocupată să joace ofensiv, să creeze faze de joc, ceea ce face parte din ADN-ul echipei şi o echipă a lui FC Argeş care nu a făcut decât să alerge după adversar, cu un tempo în întârziere. O echipă chinuită, care nu a oferit nimic şi nu a făcut nimic pentru a câştiga acest meci. Un fel de antrenament al Farului, care are un spirit ofensiv care-mi place", a spus expertul Prima Sport în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele