Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

EXCLUSIV | Răducioiu laută un antrenor important din SuperLigă: "Mi-a plăcut sinceritatea. Bravo lui!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20903673/1/rad.jpg


Discursul lui Mirel Rădoi de la finalul meciului câştigat de Univ. Craiova pe terenul lui Sepsi, 1-0, a atras laudele lui Florin Răducioiu.
 
Oltenii au marcat un gol superb, prin Vătăjelu, dar impresia generală e că gazdele au pus în scenă un joc ofensiv mai bun, însă nu au avut norocul de partea lor. Sepsi a lovit de două ori bara, Arlauskis a avut alte două intervenţii senzaţionale, iar finalul celor 90 de minute l-a prins pe Mirel Rădoi recunoscând că cele trei puncte sunt unele norocoase. Un discurs destul de rar în SuperLigă, genul de reacţie pe care nu o prea vedem. Şi care i-a plăcut lui Florin Răducioiu, expertul Prima Sport scoţând în evidenţă noua mentalitate a lui Mirel Rădoi:
 
"E evident să Sepsi merita mult mai mult. Am apreciat foarte mult sinceritatea lui Rădoi, e un dar pe care nu mulţi antrenori îl au în Liga 1. Apreciez sinceritatea, bravo lui Rădoi! Mi-a plăcut că a vorbit despre echipa lui, a spus că nu ar fi trebuit să se apere aproape de 16 metri. Dă dovadă că începe să fie din ce în ce mai matur şi că începe să privească fotbalul într-un mod diferit. Bravo lui!", a spus Răducoiu, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
"Am avut o primă repriză bună din partea noastră, datorită posesiei. În repriza a doua au ieşit mai decişi cei de la Sepsi. O victorie care, sincer, este nemeritată, pentru că Sepsi a dominat finalul, când a încercat să marcheze.
 
Nu am fost mulţumit de jocul din a doua repriză, mai ales ultimele 15 minute. Trebuie să uităm acest final de meci. Nu am fost mulţumit pentru că băieţii pot da mult mai mult. Prima repriză m-a deranjat că am părut o echipă timidă, lipsită de curaj. Mi-aş fi dorit mai mult curaj", a punctat Rădoi, la flash-interviul de după partida din Covasna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri