Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

EXCLUSIV VIDEO | Răducioiu şi Popescu laudă un jucător din SuperLigă: "Îmi place foarte mult de el, e interesant!"

Rapid Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email


Marko Dugandzic e omul momentului în SuperLigă şi primeşte laude peste laude! Autor al unui al doilea hat-trick consecutiv pe Giuleşti în Rapid - FC Voluntari 4-1, vârful croat e apreciat de Florin Răducioiu şi Gică Popescu.
După trei reuşite în poarta lui Sepsi în doar 14 minute, Dugandzic şi-a continuat seria şi cu FC Voluntari, iar cele şase goluri din ultimele două etape l-au transformat în liderul la zi al clasamentului golgheterilor SuperLigii, cu 15 goluri şi unul peste Compagno . În direct la Fotbal Show, Florin Răducioiu a avut doar cuvinte frumoase la adresa lui Dugandzic:
 
"Văd că băiatul ăsta începe să colecţioneze mingi după meci, începe să dea multe hat-trick-uri şi face o colecţie frumoasă. Îmi place de el, face lucrul cel mai important: înscrie goluri. Aparent azi a fost simplu, dar meciurile acestea devin complicate dacă nu le faci simple. El e întotdeauna la locul potrivit. Îmi place foarte mult de el, ştie să dea goluri. Într-adevăr, echipa joacă pentru el şi a întâlnit o echipă slabă, care i-a lăsat Rapidului iniţiativa de o manieră ruşinoasă. Dugandzic e un jucător foarte interesant, cred că nu se va opri aici şi va deveni golgheterul SuperLigii. Probabil la CFR nu a găsit echipa potrivită, e alt stil de joc. Dar şi la Rapid începe să fie presiune. Aici a găsit echipa pe al cărui stil se pliază, are mare încredere şi îmi imaginez că relaţia cu antrenorul e foarte bună. Bravo lui, felicitări!", a spus fostul mare atacant al Generaţiei de Aur.
 
Pentru Gică Popescu, principala calitate a lui Dugandzic e plasamentul, croatul intrând în aşa-numită perioadă de graţie a atacanţilor, în care se află de fiecare dată exact acolo unde e nevoie de el:
 
"Cel mai important şi cel mai dificil lucru pentru un atacant e să găsească poziţia ideală. Mingea l-a prins de trei ori unde trebuia. Pare simplu, dar el era acolo. Nu spun eu, o spunea Cruyff: cel mai important pentru un atacant e ca mingea să-l găsească în poziţia corectă. Iar el a fost acolo de trei ori!", a punctat "Baciul", la Fotbal Show.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele